Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Vetopyörät

3 573 Tulokset
Mutteri, Tappiakseli
A.B.S.
Mutteri, Tappiakseli
910320
3,64 €
Tuotenro.:  10076740

hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Vetopyörät autoosi

Voimansiirto ja siihen liittyvät komponentit ovat vastuussa siitä, että auto liikkuu sulavasti ja tehokkaasti. On sanomattakin selvää, että onnettomuuksia tapahtuu näiden osien hajotessa. Näiden osien kunto kannattaa aina varmistaa. Voimansiirtoon liittyvistä osista saat tiedon mekaanikolta, joka tarkistaa osat säännöllisesti tai onnettomuuden jälkeen. Kuluneet osat tulisi vaihtaa uusiin välittömästi.

Miten tietää ongelmasta?

Yksi selkeä merkki on heikko ohjautuvuus ja tärinä ratissa. Toinen on pyörien pitämä mekkala. Näiden toteutuessa kannattaa ottaa yhteyttä mekaanikkoon. Jos uusia osia tarvitaan, vaihdata ne välittömästi.

Miten ostaa osia?

Voimansiirto koostuu voimansiirtoakseleista, eli kardaaneista/vetoakseleista. Niiden nivelet ovat myös mukana kuviossa. auton-varaosat24.fi myy osat liki jokaiseen ajoneuvoon, jota EU:ssa ajetaan. Myymme ainoastaan ​​alkuperäisiä ja laadukkaita varaosia, joissa on takuu, joten ette ota mitään riskejä ostaessaan suoraan meiltä. Yksinkertaisesti selaamalla voit löytää oikean osan autoosi. Jos sinulla on ongelmia löytää oikeat osat, ota rohkeasti yhteyttä meihin heti.