Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Vesipumppu / tiiviste

3 077 Tulokset
Pumppu, Jäähdytysvesi
VALEO
Pumppu, Jäähdytysvesi
506733
OVH:* 359,00 € 90,43 €
Tuotenro.:  10523013

hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

MIkä on vesipumpun tehtävä?

Vesipumppu sijaitsee kiinni moottorissa, tarkempi sijainti riippuu rakenteesta, jolla moottori on tehty. Jos autossa on jakohihna, on vesipumppu todennäköisesti siinä vieressä ja ottaa voimansa jakohihnalta. Jakoketjullisissa moottoreissa voima otetaan usein moniurahihnalta eli apulaitehihnalta. Vesipumppu on rataspumppu, jonka tarkoitus on kierrättää jäähdytysnesteitä järjestelmässä, sillä lämpöön pohjautuva nestekierto on riittämätön jäähdytykseen. Vesipumppu kierrättää nestettä, myös moottorin nestekanavissa, jolloin lämpöä saadan imeytettyä veteen tasaisesti.

Mistä tunnistan vesipumpun vian?

Vesipumppu hajotessaan lopettaa pumppauksen, jolloin auton lämmöt nousevat. Tätä ei kuitenkaan voi tapahtua jakopäänhihnallisissa autoissa, sillä hihna katkeaa välitömästi pumpun jumittuessa, ja pumppu kuuluu muutenkin vaihtaa hihnan kanssa samanaikaisesti. Kulunut vesipumppu voi alkaa pitämään vinkunaa tai sirinää ennen lopullista tuhoutumistaan.

Myymme vesipumput kaikkiin autoihin

Myymme vesipumput ja vesipumppujen tiivisteet kaikkiin automalleihin, joilla yleisesti liikennöidään Euroopassa. Osamme ovat alkuperäisvaraosia tai vastaavanlaatuisia osia, jotka on valmistanut jokin muu yritys. Osillamme on luonnollisesti takuu. Osat löytää helpoiten osanumerolla, mutta mallin ja merkin mukainen haku johtaa myös useimmiten oikeaan lopputulokseen. Jos olet epävarma osan sopivuudesta tai muita kysymyksiä nousee mieleen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, johon saa yhteyden sähköpostitse, puhelimella ja chatissa.