Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Tunnistimet / anturit

197 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Anturi ja tunnistin autoihin

Autoissa on yhä suurempi määrä erilaisia sähkölaitteita, joita käytetään erilaisten toimintojen ohjaamisessa. Auto tunnistimet-anturit näyttelevät tärkeää roolia auton sähköjärjestelmän toiminnassa. Tunnistimia ja antureita käytetään erilaisten asioiden mittaamiseen. Niiden avulla voidaan mitata esimerkiksi auton etäisyyttä takana olevasta esteestä tai öljyn, jäähdytysnesteen tai ilman lämpötilaa. Erilaisia sähköosia löytyy uusista autoista hurja määrä. Erilaiset vastukset, kondensaattorit, muuntajat, anturit ja tunnistimet tuottavat dataa, jota syötetään auton keskustietokoneelle, joka ohjaa auton moottoria sekä muita järjestelmiä. Autojen sähköistyminen on tehnyt autoista entistä vaikeampia korjata kotioloissa. Usein korjaamiseen vaaditaan tietokone sekä datakaapeli, joiden avulla vikakoodi pystytään lukemaan auton keskustietokoneelta. Vikakoodin avulla vika on helppo paikantaa ja korjata. Erilaisten sähköjärjestelmien kehitys on tuonut mukanaan suuren määrän erilaisia uusia ominaisuuksia, jotka ovat tehneet autoilusta entistä turvallisempaa. Nykyään kaikki markkinoilla olevat autot on varustettu lukkiutumisen estävillä ABS-jarruilla, joita käytetään tietokoneen avustuksella. Myös turvatyynyt ja sähköinen luistonestojärjestelmä käyttävät hyväkseen sähköä ja sähköistä prosessointia. Uusimmissa autoissa on myös automaattisia jarrutusjärjestelmiä sekä kaistalta luisumisen estäviä järjestelmiä.

Sähköosat netistä

Jos auton sähköjärjestelmään tulee vika, saattaa se pahimmassa tapauksessa tehdä koko auton toimintakelvottomaksi. Sähköjärjestelmään liittyvissä vioissa kannattaa yleensä kääntyä osaavan korjaamon puoleen. Kaikki varaosat huolto- ja korjaustöihin pystyt tilaamaan edullisesti osoitteesta Auton-varaosat24.fi. Edullisten hintojemme ansiosta pystyt säästämään merkittävästi rahaa.

Varaosat kaikkiin automerkkeihin

Valikoimamme kattaa tarvikkeet, varaosat ja työkalut kaikkiin automerkkeihin. Ei ole siis väliä sillä, onko autosi Audi, Ford vaiko Toyota, löydät osat siihen aina meiltä. Valikoimastamme löytyy niin laadukkaat alkuperäisosat kuin myös tarvikeosat, jotka ovat usein laadultaan alkuperäisiä osia vastaavia. Ainoa ero alkuperäisiin osiin verrattuna on niiden edullisempi hinta. Auto tunnistimet-anturit ja muut sähköosat löydät helposti valikoimastamme. Olemme tehneet oikeiden osien etsimisen sinulle erittäin helpoksi. Etusivultamme löydät hakukoneen, johon sinun tarvitsee syöttää autosi merkki, malli ja moottorin tyyppi niin näet kaikki autoosi sopivat osat. Voit sen jälkeen klikata haluamasi osat ostoskoriin ja suorittaa tilauksen. Nopea toimituksemme takaa sen, että saat osat perille nopeasti.