Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Tiiviste

67 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Tiiviste on erittäin tärkeä osa moottoria

Jotta autosi moottori toimisi kunnolla, tulee moottorin virtaavien nesteiden pysyä oikeassa paikassa. Tätä varten autossasi on tiiviste. Niitä on useita erityyppejä, esimerkkeinä mainittakoon o-rengas ja stefa. Ne erottavat jäähdytysnesteen ja moottorin palotilan toisistaan ja pitävät öljyn moottorin sisällä voitelemassa sen osia taaten näin moottorin oikean toimivuuden ja pitkän iän. Nämä erittäin tärkeät osat löydät meidän laajasta valikoimastamme halpaan hintaan. Löydät kaikki erityyppiset sarjat esimerkiksi moottorin sylinterikanteen ja erilaisiin vesipumppuihin meiltä.

Ongelmista voi seurata jopa moottorin rikkoutuminen

Mikäli autossasi on ongelmia ja esimerkiksi öljyvuotoja, voivat seuraukset olla vakavat. Voit joutua uusimaan paljon kalliita osia tai jopa koko moottorin. Tästä syystä moottorin tiivistävät osat tulee uusia tasaisin väliajoin huoltojen yhteydessä. Näin varmistat, että autosi moottori säilyy toimintakuntoisena vuosien ajan, ja autosi jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä. Esimerkiksi öljynsuodattimen tiiviste tulee muistaa vaihtaa auton jokaisen huoltokerran yhteydessä, jotta öljyvuotoja ei aiheudu.

Vaihda rikkoutunut osa heti uuteen säästyäksesi lisäongelmilta

Jos autossasi on vuotoja, tulee ne korjata heti vaihtamalla oikea tiivistävä osa vanhan rikkoutuneen tilalle. Korjaamista ei kannata pitkittää, sillä se johtaa vain uusiin ongelmiin ja lisää kustannuksia. Voit tilata oikean osan meiltä, toimitamme sen nopeasti sinulle ja säästät pitkän pennin huoltokustannuksissa, kun asennat osan itse autoosi. Näin säästät sekä aikaa että rahaa. Kannattaa varmistaa, että tilaat oikeanlaisen varaosan. Varaosia on monia erilaisia, ja siksi on hyvä kiinnittää huomiota siihen, että osa on taatusti oikea. Voit tilata varaosat suoraan auton-varaosat24.fi -verkkokaupasta nopealla toimituksella ja ystävällisellä palvelulla.