Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Tiedonanto

43 Tulokset
Antenni, Autoradio
BERU
Antenni, Autoradio
0 460 100 350
A350
OVH:* 121,27 € 83,23 €
Tuotenro.:  14178033

hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Suomen parhaat tiedonanto varaosat

Auton antenni ja muut viestintälaitteet ovat oleellinen osa autosi varustelua. Miltä tuntuisikaan ajaa autoa ilman, että voisit kuunnella radiosta lempimusiikkiasi tai uutisia ajankohtaisista tapahtumista. Puhumattakaan todella tärkeistä liikennetiedotteista, joista saat tärkeää tietoa esimerkiksi onnettomuuksista ja huoltotöistä teillä, ja näin lisäät matkustamisen sujuvuutta ja etenkin turvallisuutta. Meiltä voit tilata varaosana uuden antennin vanhan rikkoutuneen tilalle, ja näin varmistat autoradiosi hyvän kuuluvuuden, missä tahansa Suomen teillä liikutkin. Löydät auton-varaosat24.fi:stä sopivan varaosan autoon kuin autoon ja minkä malliseen autoradioon tahansa.

Varmista hyvä kuuluvuus

Kun valitset autoosi antennia, on erittäin tärkeää, että saat parhaan mahdollisen kuuluvuuden. Siksi on syytä ottaa huomioon antennin malli, ja sen sijoittelu. Yleisimmät sijainnit antennille ovat auton katolla, tai konepellillä tuulilasin vieressä. Antennin mitat ja muut ominaisuudet määräävät antennin ja autoradion kuuluvuuden laadun. Laajasta valikoimastamme voit valita tarpeisiisi sopivan osan. Valitsemalla oikean antennin voit varmistaa hyvän kuuluvuuden ja tiedonanto tulee perille varmasti. Meidän laajan antennivalikoiman avulla saat hyvän kuuluvuuden koko maan laajuisesti, aina pääkaupunkiseudulta pohjoiseen Lappiin asti.

Löydät sopivat varaosat meiltä

Verkkokaupastamme voit valita sopivan varaosan juuri sinun tarpeisiisi. Autamme sinua löytämään oikean osan, jotta pääset nauttimaan laadukkaasta viihteestä ja uutisista autolla ajaessa. Takaamme ystävällisen palvelun, ja nopean toimitusajan. Säästät aikaa ja rahaa, kun tilaat varaosan itse, ja vielä enemmän jos vielä suoritat asennuksen itse. Se onnistuu näppäräsormiselta asentajalta muutamissa minuuteissa, ja vaatii vain vähän työkaluja. Näin sinun ei tarvitse kärsiä kauaa toimimattomasta autoradiosta tai antennista! Tilaa siis oikea varaosa jo tänään, jotta pääset taas matkustamaan mukavasti ja turvallisesti mahdollisimman pian. Tiedonanto varaosat takaavat turvallisen ja sujuvan matkanteon.