Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Tavaratila

3 962 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Tavaratilan tarvikkeet netistä

Autosi tavaratila on paikka, jossa voit säilyttää tavaroita matkustamisen aikana. Tavaratilan luukkua pidetään viistoperäisissä autoissa ylhäällä yleensä kaasujousien avulla. Kaasujouset ovat kestäviä ja huoltoa vaatimattomia osia, mutta ajan kanssa myös ne saattavat kulua siten, että ne eivät enää riitä pitämään auton takaluukkua auki. Jos kaasujouset ovat päässeet väsähtämään, pystyt tilaamaan uudet niiden tilalle helposti meidän laajasta valikoimastamme. Kaasujousien toiminta perustuu sille periaatteelle, että potentiaalienergiaa säilytetään korkean paineen alaisena. Kun kaasujousen mäntä liikkuu, vaimentaa paineistettu kaasu männän liikettä. Yleisin käyttökohde kaasujousille on juuri autojen takakonteissa sekä myös konepelleissä. Kaasujouset ovat yleinen näky myös esimerkiksi toimistoissa käytettävissä tuoleissa käyttävät hyväkseen kaasujousia. Niille löytyy käyttökohteita myös eri lääketieteen sovelluksista ja ilmailualalta. Eri tyyppisiin sovelluksiin vaaditaan tietysti eri tyyppisiä jousia, ja markkinoilta löytyykin suuri määrä eri mitoilla ja vastuksella varustettuja jousia. Kaasujousien avulla voidaan pitää ylhäällä eri kokoisia esineitä, aina muutamasta kilosta jopa aina 500 kiloon saakka. Jousien valmistusprosessin aikana ne käyvät läpi tiukat testit, joissa niiden toiminta ja kestävyys varmistetaan.

Tavaratila ja varaosat autoosi

Kaasujousissa käytetään siis hyväksi suljetussa tilassa olevan inertin kaasun painetta. Jousen sisällä sylinterissä on inertin kaasun lisäksi myös pieni määrä öljyä, joka voitelee jousen sen toiminnan aikana. Kaasujouset eivät vaadi ollenkaan erillistä teholähdettä, ja sen lisäksi ne ovat myös täysin huoltovapaita. Yleisin kaasujousissa käytetty inertin kaasun tyyppi on typpi. Kuluneet kaasujouset tunnistat siitä, että autosi takaluukku tai konepelti eivät enää meinaa pysyä ylhäällä. Tällaisissa tapauksissa voit tilata uudet jouset helposti verkkokauppamme laajasta valikoimasta. Netissä toimiva Auton-varaosat24.fi on erikoistunut autojen varaosien myyntiin ja meidän kattavasta valikoimastamme löydät työkalut, varaosat sekä tarvikkeet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Ei ole siis väliä sillä onko autosi Toyota, Ford, Nissan vaiko BMW, löydät osat siihen meiltä. Pyrimme aina pitämään kaikkia laajan valikoimamme tuotteita aina varastossa. Sinun ei siis tarvitse erikseen odottaa sitä, että tilaamme osan maahantuojalta, vaan pystymme lähettämään tilauksesi heti matkaan.

Tilaa varaosat edullisesti netistä

Joskus oikean varaosan löytäminen autoon saattaa olla vaikea tehtävä. Meidän sivuilta löytyvän helpon hakutoiminnon kautta pystyt hakemaan osia helposti ja nopeasti. Voit etsiä varaosia vaikka autosi rekisteritunnuksella, tai vaihtoehtoisesti autosi merkin, mallin sekä moottorityypin avulla. Tavaratila varaosat sekä myös kaikki muut osat autoihin löydät nyt helposti ja nopeasti sivujemme kautta. Kun tilaat samalla kertaa kaikki muutkin autoilussa tarvitsemasi varaosat, tarvikkeet sekä kemikaalit, pystyt säästämään rahan lisäksi myös paljon aikaa sekä vaivaa. Valikoimamme kattaa myös moottorin ja vaihteiston öljyt sekä muut voiteluaineet. Jos sinulla on ongelmia oikeiden osien löytämisessä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua, ja heidän avullaan oikeat osat löytyvät nopeasti ja vaivattomasti.