Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Takaluukku

4 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mitä tehdä jos takaluukku ei aukea?

Jos autosi takakontti ei aukea, voi ongelma olla useassa eri paikassa. Vika on yleensä joko sähköinen tai mekaaninen. Kummankin voit korjata itse ja säästää näin rahaa. Mikäli takakonttisi aukeaa sähköisesti keskuslukituksen kautta, katso ensin aukeaako auton muut ovet normaalisti. Jos ei, on vika todennäköisesti keskuslukitusjärjestelmässä. Jos kaikki ovet aukeavat normaalisti, on vika luultavasti mekaanista laatua. Ensiksi kannattaa varmistaa, että vaijeri, joka avaa takakontin on ehjä. Rikkoontuneen vaijerin voit itse helposti vaihtaa uuteen. Myös itse lukkomekanismissa saattaa olla vikaa. Varmista, että luukun lukon kieli liikkuu normaalisti, ja että lukossa on sopiva määrä voiteluainetta. Voi olla, että joudut irrottamaan hieman takakontin verhoilua, jotta pääset käsiksi oikeisiin osiin. Käsittele verhoilua varovasti, jotta se ei mene rikki. Joskus myös itse takaluukku saattaa olla hieman vääntynyt, eikä se tästä syystä aukea. Tässä tapauksessa kannattaa turvautua korikorjaamon apuun takakontin suoristamiseksi.

Takakontin voit korjata itse

Kun auton takakontti ei aukea, ongelma on yleensä korjattavissa ilman kalliin merkkiliikkeen apua. Korjaukseen tarvitset pienen määrän työkaluja, ja hieman sorminäppäryyttä ja tee se itse –henkeä. Tehdessäsi remonttia auton sisällä ja takakontissa, saatat tarvita varaosia ja tarvikkeita korjauksia varten. Auton-varaosat24.fi:n laajasta valikoimasta löydät niin takakontin tiivisteet, verhoiluosat kuin kannetkin.

Varaosat laajasta valikoimasta

Pakkasitko auton lomareissulla täyteen, ja unohdit peräkontin kannen leirintäalueen pihaan? Ei hätää! Löydät kattavasta valikoimastamme sopivan kannen autosi takakonttiin – totta kai edulliseen hintaan. Älä siis suotta aja paikallisen merkkiliikkeen pihaan, vaan etsi sivuiltamme autoosi sopiva kansi helposti ja vaivattomasti kotisohvalta käsin. Toimitamme sen sinulle kotiin nopeasti, ja voit itse asentaa sen. Takaluukku on kuin uusi! Muista vain pitää hyvää huolta sen kannesta ensi lomareissulla!