Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta TYC Peilit

950 Tulokset
Peilit, Ulkopeili
TYC
Peilit, Ulkopeili
305-0123
Asennuspaikka:  Oikea
OVH:* 123,38 € 99,68 €
Tuotenro.:  10998325

hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Edulliset ja laadukkaat TYC Peilit netistä

Yksi auton tärkeimmistä turvavarusteita on sen peilit. Niiden avulla kuljettaja pystyy havainnoimaan auton taakse ja sivulle, ilman että päätä tarvitsee kääntää niin paljon, että näkyvyys eteen kärsii. Moderneissa autoissa on yleensä kolme tärkeää peiliä, joista ensimmäinen eli taustapeili sijaitsee auton tuulilasin yläosassa. Sen kautta kuljettaja näkee takaikkunan läpi. Kaksi muta peiliä ovat sivupeilit, ja ne sijaitsevat auton ulkopuolella, sivuikkunoiden etuosassa. Sivupeilin kautta kuljettaja näkee viereiset kaistat ja niillä ajavat autot. Auton eri peilit tulee aina säätää kuljettajan mukaan, jotta oikea ja paras näkyvyys saavutetaan. Eripituiset kuljettajat tarvitsevat eri säädöt peileille. Pimeällä ajaessa saattavat takana ajavan auton valot helposti häikäistä kuljettajan taustapeilin kautta. Tämän häikäisyn vähentämiseksi taustapeiliin on rakennettu toiminto, jolla peili saadaan himmennettyä, eivätkä takana tulijoiden ajovalot sokaise kuskia.

TYC Peilit vastaavat alkuperäisiä varaosia

Auton-varaosat24.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia varaosia ja tarvikkeita autoiluun. Valikoimastamme löydät niin kaikkien merkkien alkuperäisosat, kuin alkuperäisiä vastaavat edulliset tarvikeosat. Myös tiivisteet, tarvikkeet, asennusosat, varaosat ja sivupeilit löydät helposti samasta osoitteesta. Voit aina valita autoosi edullisemman tarvikeosan. Niiden laatu on todella korkea, ja usein ainoa ero alkuperäiseen varaosaan verrattuna on huomattavasti alhaisempi hinta. Kannattaa aina valita tunnettu tarvikeosien valmistaja osien hyvän laadun takaamiseksi.

Peilin lasin voi vaihtaa itse uuteen

Mikäli autosi sivupeilin lasi on vaurioitunut, etkä näe siitä säröjen vuoksi enää kunnolla, voit vaihtaa sen helposti uuteen itse. Kun teet asennustyön itse, pystyt säästämään paljon rahaa kalliiseen merkkikorjaamoon verrattuna. Vaurioitunut peili tulee poistaa varovasti, jottei lisää vahinkoja aiheudu esimerkiksi peilin rungolle. Peileissä saattaa olla lisävarusteita, kuten lämmityselementtejä. Lisälaitteiden ja niiden johtojen kanssa kannattaa olla varovainen. Voit tilata helposti ja kätevästi uuden varaosan laajasta valikoimastamme nopealla kuljetuksella. Esimerkiksi TYC Peilit on eräs laadukas peilien valmistaja, jonka tuotteet on moneen kertaan toimiviksi testattu. Heidän valmistamia peilejä löytyy useiden eri autojen valmistajien autoista.