Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Sytytys- / hehkutuslaitteet

7 911 Tulokset
Sytytyspuola
BOSCH
Sytytyspuola
0 221 124 001
58,57 €
Tuotenro.:  10530491

hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mikä on auton sytytysjärjestelmä?

Sytytysjärjestelmä pitää auton käynnissä. Yleensä polttomoottori käyttää sähkökipinää sytyttääkseen polttoaineen. Ilman ja polttoaineen seos siten antaa moottorille voimaa pyöriä. Sytytysjärjstelmä on suhteellisen monimutkainen, ja siihen kuuluu sytytyspuola, virranjakaja, ja sen kansi, johtosarja ja sen lisäksi sytytystulpat. Moderneissa autoissa on myös hallintayksiköitä ja muita älykkäitä osia. Luonnollisesti sytytyksen osat antavat ennen pitkää periksi. Onneksi sytytysosat ovat suhteellisen helppoja vaihtaa.

Miten tiedän sytytysjärjestelmässä olevasta ongelmasta?

Useat merkit kertovat heikkenevästä sytytysjärjestelmästä. Yleisin on tietenkin se, että auto ei käynnisty. Pitkä startti on alkavan ongelman merkki. Jotkin autot tietävät itse, onko ongelma sytytyksessä. Auton oma diagnostiikka kertoo sitten hajonneesta osasta, ja kehottaa hoitamaan ongelman. Tämä koskee erityisesti saksalaisia ja japanilaisia autoja.

Oikeiden osien ostaminen

Ensimmäiseksi auto kannattaa viedä mekaanikolle tutkittavaksi. Mekaanikko pystyy yhdistämään auton tietokoneeseen, ja siten löytämään ongelman. Varaosat voit ostaa meiltä. Myymme korkealaatuisia varaosia lähes kaikkien ajoneuvojen EU: ssa. Osien ostaminen meiltä on helppoa. Syötä vain osanumero. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.