Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Sivuvalot

20 Tulokset
Valot, Sivumerkkivalo
HELLA
Valot, Sivumerkkivalo
E1 508
2PS 007 972-011
Asennuspaikka:  Oikea, Vasen
OVH:* 32,86 € 28,54 €
Tuotenro.:  10109355

Minimitilausmäärä: 4
hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Auton sivuvalotedullisesti netistä

Autoilun turvallisuutta lisätään käyttämällä autoissa erilaisia valoja. Ne kaikki osaltaan lisäävät liikenteen turvallisuutta. Koska valoilla on niin tärkeä rooli autoilun turvallisuuden kannalta, on tärkeää pitää huolta siitä, että valot toimivat niin kuin pitääkin. Eli jos jonkun valon polttimo on palanut, tulee se vaihtaa uuteen välittömästi. Autosta löytyy monia erilaisia valoja. Ajovalot valaisevat tietä pimeällä. Takavalot mahdollistavat auton havainnoimisen takaapäin. Vilkut tiedottavat muita liikenteessä olevia kääntymisaikeistasi. Jarruvalot taas pitävät huolta siitä, että takana ajavat tietävät kun pysähdyt.

Säästä rahaa vaihtamalla polttimo itse

Mikäli autosi valoista on jokin polttimo palanut, voit säästää paljon rahaa, kun tilaat uuden varaosan meiltä ja vaihdat polttimon uuteen itse. Polttimon vaihtaminen uuteen on yleensä helppo ja nopea toimenpide. Joissain uusissa automalleissa polttimot on asetettu hieman hankalaan paikkaan, ja tällöin vaihtaminen voi olla hieman työlästä. Mikäli et saa polttimoa vaihdettua uuteen itse, kannattaa auto viedä osaavalle korjaamolle. Voit myös siinä tapauksessa säästää paljon rahaa, kun tilaat varaosan meidän edullisesta valikoimastamme. Valikoimastamme löydät kaikki valot ja polttimot kaikkiin markkinoilta löytyviin automerkkeihin.

Sivuvalot auton-varaosat24.fi:stä

Verkkokauppamme laajasta valikoimastamme voit tilata kaikki autoilussa tarvitsemasi valot sekä polttimot. Auton polttimot hajoavat aina silloin tällöin, etenkin jos ne on toteutettu perinteisellä hehkulampputekniikalla. Uudemmissa autoissa polttimot on usein toteutettu LED-valoin. LED-valoissa on se etu, että polttimot kestävät paljon pidempään kuin hehkulamput. LED-valoja asennetaan myös usein useita polttimoita yhteen, jolloin yhden polttimon pimeneminen ei vielä vaadi vaihtotoimenpiteitä. Me tarjoamme laaja valikoiman varaosia kaikkiin markkinoilta löytyviin automerkkeihin. Tarjoamme varaosat esimerkiksi Ford, Volvo ja BMW -merkkisiin autoihin. Pystyt säästämään paljon rahaa verrattuna kalliisiin merkkiliikkeisiin verrattuna, kun tilaat varaosat meidän edullisesta valikoimastamme. Tarjoamme laajan kattauksen varaosia aina auton valmistajien alkuperäisosista laadukkaisiin tarvikeosiin. Tarvikeosien laatu on viime aikoina kasvanut paljon. Usein ainoa ero alkuperäisen varaosan ja tarvikeosan välillä on tarvikeosan huomattavasti edullisempi hinta. Löydät valikoimastamme myös kaikki muut varaosat aina auton moottorista koriin ja esimerkiksi vaihteistoon.