Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Pyörän ripustus

37 516 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mikä on pyörän ripustus?

Pyörän ripustus on vastuussa auton vakaudesta. Ripustusten tarkoitus on vaimentaa auton tien pinnasta saamia iskuja. Ripustukset pitävät auton vakaana epätasaisella pinnalla. Vaikka ripustukset ovatkin kestäviä, ne vaativat korjausta suunnilleen 170 000 kilometrin kohdilla. Joskus ammattilaiset suosittelevat koko alustan uusimista.

Miten havainnoit ongelmat?

Ensimmäinen merkki ripustuksen heikkenemisestä on auton etuosasta kuuluvat äänet. Se on usein vinkunaa tai natinaa, joka kertoo ripustuksen ongelmasta. Ensimmäiseksi kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, joka diagnosoi ongelman. Kun ammattilainen suosittelee uusimaan pyörän ripustuksen osia, löydät kaikki osat täältä. Varmista osien sopivuus käyttämällä osanumeroa.

Miksi ostaa meiltä?

Auton-varaosat24.fi myy vain alkuperäisiä ja valmistajan suosittelemia ripustuksen osia, Nivelet, Joustintukilaakerointi, Raidevälilevennys... Kaikkien osien mukana tulee kattava takuu. Joten, voit olla varma niiden laadusta ja kestävyydestä. On tärkeää ostaa kunnollisia varaosia, jotta autosi selviää pidemmälle. a spaceJos sinulla on ongelmia löytää oikeat osat, ota rohkeasti yhteyttä meihin heti. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat osat autoosi.