Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Polttoaineen syöttöpumppu

3 900 Tulokset
null, Suodatin, Polttoaine
VAICO
null, Suodatin, Polttoaine
V10-0338
OVH:* 4,90 € 3,63 €
Tuotenro.:  10131183

Minimitilausmäärä: 10
hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mikä on polttoainepumppu?

Henkilöauton polttoainetankki sijaitsee useimmiten auton takaosassa. Tämä jo pelkän paloturvallisuuden vuoksi, sillä moottorin hajotessa se voi sylkeä kipinöitä sinne sun tänne, jolloin polttoaineen on hyvä olla hieman kauempana. Siitä seuraa kuitenkin se, että polttoaine täytyy siirtää auton keulaan auton perästä. Tähän käytetään polttoainepumppua, johon usein viitataan myös sanalla bensapumppu. Kauan sitten polttoainepumput olivat melko primitiivisiä, ja vanha vitsi kertoo, että jos Fiat 127:lla haluaa yli 10 km päähän, täytyy ottaa pari polttoainepumppua mukaan, sillä ne ylikuumenivat ja lakkasivat toimimasta jonkin ajan kuluttua. Polttoainepumppu kuljettaa polttoaineen linjoja pitkin eteenpäin. Joissakin autoissa on myös välipumppu, jos linjat ovat pitkät.

Kuinka usein polttoainepumppua pitää vaihtaa?

Polttoainepumppu lakkaa usein toimimasta kokonaan kerralla, vaikka vika usein onkin johdoissa, joskus se pumppukin antaa periksi. Nykyisin pumput sijaitsevat liki poikkeuksetta takapenkin alla, ja ovat suhteellisen helposti vaihdettavissa. Polttoainepumpun suodatin kannattaa vaihtaa silloin tällöin, sillä se menee tukkoon, jolloin pumppu ylirasittuu, ja hajoaa nopeasti. Huolto-ohjelmasta löytyy usein tämäkin tieto. Polttoaineen välipumput ovat usein vaikeammin saatavilla, joko penkkien alla tai auton alapuolisessa koteloinnissa.

Miksi ostaisin netistä?

Netistä ostamalla saat osat halvalla ja nopeasti kotiin toimitettuna. Nettikaupan valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi ilman suuria vaikeuksia. Voit etsiä mallin ja merkin mukaan tai osanumeron avulla. Jos et löydä oikeaa osaa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Heihin saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja online-chatilla.