Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Polttimo

95 Tulokset
null, Polttimo, Äärivalo
NARVA
null, Polttimo, Äärivalo
T4W
17143
2,24 €
Tuotenro.:  13589059

Minimitilausmäärä: 10
hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Tilaa polttimo ja muut varaosat autoosi netistä. Auton-varaosat24.fi tarjoaa nopean toimituksen ja laajan valikoiman erilaisia osia ja tarvikkeita.

Verkkokaupastamme löydät varaosat kaikkiin markkinoilta löytyviin automerkkeihin sekä malleihin. Valikoimamme kattaa auton polttimot sekä myös esimerkiksi moottorin varaosat. Joskus pääsee käymään niin, että auton valot pimenevät esimerkiksi polttimon hajotessa. Näin saattaa tapahtua esimerkiksi pienen kolhun seurauksena. Joskus myös polttimon käyttöikä tulee yksinkertaisesti vastaan. Useissa tapauksissa voit vaihtaa polttimon uuteen helposti itse. Näin voit säästää merkittävästi rahaa verrattuna kalliisiin merkkiliikkeisiin. Niissä polttimon vaihtaminen uuteen saattaa olla yllättävänkin kallista. Joissain tapauksissa polttimot on kuitenkin sijoitettu niin, että niiden vaihtaminen uuteen on lähestulkoon mahdotonta kotikonstein. Silloin auto kannattaa viedä osaavalle korjaamolle, jossa valo saadaan toimimaan nopeasti.

Autossasi on useita erilaisia valoja

Auton valot ovat turvallisuuden kannalta todella tärkeitä osia. Esimerkiksi ajovalojen tehtävänä on valaista edessä aukeavaa tietä pimeään aikaan. Ajovalot jaetaan kahteen kategoriaan. Ne ovat lyhyet ja pitkät ajovalot. Lyhyitä ajovaloja käytetään autossa aina. Ne on suunnattu niin, että ne eivät häikäise vastaan tulevia autoilijoita ja muita tiellä liikkujia. Niiden lisäksi autot on varustettu pitkillä ajovaloilla. Niitä käytetään yöllä pimeällä tiellä, ja ne valaisevat tietä pitkän matkan. Ne ovat kuitenkin niin kirkkaat, että ne helposti häikäisevät vastaan tulevat autoilijat. Siksi tilanteissa, joissa vastaan tulee toinen auto tai muu ajoneuvo, tulee pitkät ajovalot laittaa pois päältä. Ajovalojen lisäksi autoista löytyy esimerkiksi jarruvalot. Niiden tehtävänä on tiedottaa muita tiellä liikkujia pysähtymisaikeistasi.

Valitse tarpeisiisi oikean tyyppinen polttimo

Autoissa käytetään useita eri tyyppisiä polttimoita. Polttimon tyyppi vaihtelee paljon sen sijainnin mukaan. Uusissa autoissa on siirrytty käyttämään yhä enenevissä määrin energiatehokkaita LED-polttimoita. Etuvaloissa taas käytetään kirkkaita HID-polttimoita. Ennen kuin tilaat polttimon rikki menneen tilalle, kannattaa sen tyyppi tarkistaa joko auton ohjekirjasta tai irrottamalla vanhan rikki menneen polttimon. Auton-varaosat24.fi tarjoaa polttimot ja muut varaosat kaikkiin markkinoilla oleviin automerkkeihin ja -malleihin. Etusivultamme löydät helpon hakutoiminnon, jonka avulla oikeiden osien löytäminen onnistuu todella nopeasti. Voit myös ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme, he auttavat sinua osien etsimisessä mielellään.