Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Peruutusvalot

25 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Peruutusvalot ja muut tarvikkeet netistä

Auton-varaosat24.fi on verkkokauppa, josta voit tilata kaikki autoilussa tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet. Laajasta valikoimastamme löydät niin polttimot kuin auton sisustusosat auton sisälle. Autosi valot saattavat pimentyä polttimon hajottua. Joskus se saattaa tapahtua pienen kolhun seurauksena tai yksinkertaisesti polttimon käyttöiän tultua loppuun. Useimmissa tapauksissa voit vaihtaa palaneen polttimon uuteen itse. Näin säästät paljon aikaa ja rahaa, sillä merkkiliikkeet usein veloittavat paljon yksinkertaisistakin töistä. Useissa uusissa autoissa polttimot on sijoiteltu auton korin sisään niin hankaliin paikkoihin, että niiden vaihtaminen uusiin itse on lähestulkoon mahdotonta. Kannattaakin siis tarkistaa vaikkapa autosi käyttöohjeesta kyseisten polttimoiden sijainti, ja arvioida voitko suorittaa vaihdon itse. Itse vaihtamiseen menevä aika on yleensä hyvin pieni, polttimon saa vaihdettua niinkin pienessä ajassa kuin vartissa. Näin pystyt säästämään paljon rahaa.

Tärkeät valot lisäävät turvallisuutta

Autoissa on useita erialisia valoja, jotka lisäävät turvallisuutta. Ajovalojen tarkoituksena on valaista edessäpäin näkyvää tietä, ja samalla myös tiedottaa muita tienkäyttäjiä lähestyvästä autosta. On tärkeää, että autosi ajovalot toimivat niin kuin niiden kuuluu. Palaneet polttimot aiheuttavat vaaratilanteita teillä, ja huonosti suunnatut ajovalot saattavat helposti häikäistä lähestyvät ja edessä ajavat autoilijat. Myös tämä saattaa aiheuttaa vaaratilanteita. Auton ajovalot jakautuvat kahteen eri pääluokkaan, lyhyisiin ja pitkiin ajovaloihin. Lyhyitä valoja käytetään autolla ajaessa, kun valoa on riittävästi tai kun tie on valaistu. Ne eivät häikäise ollenkaan vastaan tulevia autoja niiden suuntauksen ansiosta. Ne tarjoavat yleensä tarpeeksi valoa matalalla nopeudella ajamiseen pimeällä kadulla. Pitkiä valoja käytetään pimeällä silloin kun ajorata ei ole valaistu.

Valitse oikean tyyppinen polttimo

Jos autostasi palaa esimerkiksi peruutusvalot, voit vaihtaa polttimon helposti uuteen itse. Polttimoita on useita eri tyyppisiä, kuten halogeeni ja HID-polttimoista aina nykyisiin LED-valoihin. Kannattaa varmistaa esimerkiksi auton huoltokirjasta, että tilaat oikeantyyppisen polttimon aina kuhunkin tarpeeseen. Verkkokaupastamme löydät kaikki erilaiset polttimotyypit autojen eri valoihin. Voit etsiä polttimoita helpon hakutoiminnon kautta. Hakutoiminto löytyy etusivumme kautta. Voit etsiä varaosia myös autosi rekisterinumeron perusteella.