Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Paineilmakompressori/-osat

1 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

MIkä on paineilmakompressori?

Paineilmakompressori on kompressori, joka puristaa ilmaa paineen alaiseksi säiliöön. Säiliöstä ilmaa vapautetaan kohteille, jotka sitä tarvitsevat, kuten jarruille, kytkimelle ja muille auton paineilmaa käyttäville järjestelmille. Kompressori ottaa voimansa moottorilta, ja on usein suorituskyvyltään suhteellisen suuri. Paineilmakompressori on kuorma-auton toiminnalle totaalisen välttämätön, ja ilman sitä auto ei edes liiku, kun kytkintä ei voida käyttää, eikä seisontajarruja saaa auki. Kompressorissa on lukuisia tiivisteitä, joiden lisäksi mekaanisia osia kuten kampia ja mäntiä ja sylinterejä. Kompressorin kunnossa ei kannata säästää.

Miten kompressorin viat ilmenevät?

Kompressorin vioittuminen johtaa auton vikavalojen villiintymiseen, jonka lisäksi mikään järjestelmä ei toimi kunnolla. Ennen pitkää seisontajarrut napsahtavat päälle, kun alentunut paine ei jaksa pitää niitä auki. Kompressorin vikatilanteet johtavat tielle jäämiseen liki aina.

Myymme kaikki kompressorin osat kuorma-autoihin Euroopassa

Valikoimastamme löytyy kaikki paineilman kompressorin osat Euroopassa käytettäviin kuorma-autoihin. Kompressoriosamme ovat alkuperäislaatuisia tai parempia. Helpoiten osat löytää osanumeroa käyttämällä, mutta mallin ja merkin mukainenn hakummekin on tehokas. Jos olet epävarma osan sopivuudesta, ta yhtyettä asiakaspalveluumme.