Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Paineilmajärjestelmä

156 Tulokset
Patruuna, Ilmakuivain
MANN-FILTER
Patruuna, Ilmakuivain
TB 719
OVH:* 141,42 € 87,35 €
Tuotenro.:  10220806

hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Paineilmajärjestelmä on tärkeä.

Paineilmajärjestelmiä löytyy raskaista ajoneuvoista. Näissä paineilmajärjestelmät voidaan jakaa eri luokkiin kuten jarrut, seisontajarrut, hallintapoljin ja ilmansäilytystankki. Muita osia ovat säätimet, kuivaimet, letkut, liitokset ja putket. Seisontajarru toimii jousilla. Ilmanpaineella vapautetaan käsijarru. Käyttöjarrut toimivat kuten tavalliset jarrut.

Kuinka se toimii?

Kaikki paineilmajärjestelmät vaativat kompressorin ja hallintalaitteen. Kaikki paineilmajärjestelmät vaativat kompressorin ja hallintalaitteen. Kompressori puristaa ilmaa säiliöön. Paineilmakompressori toimii hihnavetoisesti moottorin voimalla. Ilma imetään kompressoriin puhdistuksen ja kuivauksen jälkeen. Paineilmaa käytetään yleensä raskaissa ajoneuvoissa.

Osion ostaminen netissä.

Yksi helpoimmista tavoista ostaa paineilmalaitteet ja osat on ostaa meiltä. Meidän helppokäyttöinen sivumme tarvitsee vain merkin ja mallin löytääkseen oikeat osat. Kun olet maksuvaiheessa, voit päättää minne haluat tilata osat. Täten sinun ei tarvitse hakea osia toimittajalta, vaan saat ne suoraan kohteeseen.