Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Öljynkierron tiiviste

401 Tulokset
Tiivisteet, Öljypohja
ELRING
Tiivisteet, Öljypohja
375.920
OVH:* 197,16 € 100,54 €
Tuotenro.:  10164574

hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Tiivisteet tiivistävät tärkeät paikat

Autosi moottori ei voisi toimia ollenkaan ilman tiivisteitä. Tiivisteet sallivat kahden ei-täydellisen, koneistetun pinnan yhteen liittämisen. Se muotoutuu pinnan rakenteeseen täyttäen sen epätäydellisyydet, ja näin saadaan aikaan tiivis liitos osien välille. Esimerkiksi öljynkierron tiiviste auttaa pitämään moottorin öljyn oikeassa paikassa voitelemassa ja viilentämässä moottoria. Se tiivistää moottorin öljypohjan moottoria vasten. Mikäli tiiviste vaurioituu, alkaa öljy valua moottorista sen ulkopuolelle. Tämän huomaa usein helpoiten auton alla ilmenevinä öljyläikkinä. Tiiviste on syytä korjata tai vaihtaa uuteen heti kun vuoto on havaittu. Muuten öljyn taso moottorissa saattaa laskea liikaa aiheuttaen öljynpaineen menetyksen, ja näin ollen jopa koko moottori saattaa mennä rikki. Tiivisteet ovat yleensä moottorikohtaisia, joten kannattaa varmistaa että olet tilaamassa oikeaa osaa. Auton-varaosat24.fi:n avuliaat asiakaspalvelijat auttavat sinua mielellään oikean osan löytämisessä. Mikäli öljypohjan tiiviste tarvitsee vaihtaa, on usein tarpeen vaihtaa samalla myös öljynsuodattimen tiiviste.

Tiivisteet valmistetaan eri materiaaleista

Aikaisemmin yleisin tapa valmistaa tiivisteet, oli lyödä ne sopivan kokoisella muotilla irti puristetusta asbestilevystä. Asbestin aiheuttamien terveyshaittojen takia nykyään on siirrytty käyttämään eri aineita, kuten esimerkiksi grafiittia. Valmistustapa on edelleen sama, öljynkierron tiiviste valmistetaan leikkaamalla halutun mallinen tiiviste ohuesta levystä. Muita mahdollisia materiaaleja ovat mineraalit ja erilaiset synteettiset kumilaadut. Oikean materiaalin valinnassa kiinnitetään huomiota tiivisteen vaatimuksille, kuten liitettävien pintojen materiaaliin, sekä toimintalämpötilaan.

Laaja valikoima erilaisia tiivisteitä

Meidän todella kattavasta valikoimasta löydät varmasti tarpeitasi vastaavan osan. Voit käyttää sivumme hakutoimintoa kaipaamasi varaosan etsimiseen. Tilaamalla autoosi varaosat verkosta, voit säästää paljon rahaa verrattuna merkkiliikkeiden kalliisiin hintoihin. Takaamme nopean toimituksen osillesi, suoraan kotiovellesi! Usein auton korjaaminen vaatii korjaamolla käyntiä, mutta jotkin pienet korjaustyöt voit suorittaa kotioloissa, näin säästät vielä enemmän rahaa!