Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Nivelet

2 869 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mitä niveliä pyörän ripustuksista löytyy?

Pyörän ripustuksista löytyy enimmäkseen palloniveliä, mutta myös murrosnivel on tulkittavissa tähän nippuun. Alapallonivel on yleisin vaihdettava nivel. Alapallonivel on nimensä mukaisesti pallonivel, eli istukkaan painettu pallo, joka liikkuu joka suuntaan. Alapallonivelet hajoavat yleensä siihen, että voitelu pettää. Tämä johtuu useimmiten siitä, että kumisuoja hajoaa, ja vaseliinit pääsevät ulos, jolloin nivel kuivuu, alkaa narista ja lopulta väljistyy. Äärimmäinen rasitus voi kuitenkin hajottaa nivelen jopa halkaisemalla sen. Alapallonivelen lisäksi ohjaukseen liittyvä raidetangon pää on pallonivel, ja ne ovatkin hyvin samankaltaisia ominaisuuksiltaan. Murrosnivel on erikoisnivel, ja niitä on vetoakselien päissä. Murrosnivel on nivel, joka mahdollistaa pyörivän liikkeen välityksen kulmasta helposti.

Miten tunnistan nivelvaurion?

Nivelvaurio on helppo tunnistaa äänestä, kun auto narisee tai vinkuu käännettäessä ja monttuun ajettaessa. Sen lisäksi nivelet voivat kolista ja napsahdella, jos ne ovat erittäin heikkokuntoisia. Paukahdukset kuitenkin useimmiten juontavat juurensa suoraan tukivarsien puslista, ja ovatkin nivelille epätyypillisiä hajoamisen merkkejä.

Myymme kaikki nivelet pyörän ripustuksiin

Valikoimamme kattaa valtavan laajan määrän erilaisia niveliä erilaisiin autoihin. Sopivat nivelet löytyvät meiltä melkein kaikkiin Euroopan teillä normaalisti kulkeviin automalleihin. Alkuperäiset nivelet ovat useimmiten hieman kalliimpia kuin kolmannen osapuolen nivelet, ja laatu on tasaista. Jätämme valinnan sinulle, ja myymme molempia samoilla ehdoilla ja takuilla. Oikeanlainen nivel löytyy nopeasti osanumeron avulla, ja merkkiä ja mallia käyttävä hakumme on myös nopea ja helppo tapa löytää sopivat osaset.