Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Nivel / sarja

2 065 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Edulliset nivelet ja nivelsarjat lähes akseliin kuin akseliin

Silloin kun tarvitaan uusi nivelsarja, yksittäinen nivel tai muutama, niin silloin on oikea aika kääntää hiiri kunnolla kohti Auton Varaosat 24 verkkokauppaa. Tässä verkkokaupassa on valikoimaa kunnolla, ainakin mitä niveliin tulee ja akseleihin, sarjassakin oikein ja kuhunkin akseliin omansa laisia niveliä mistä valita. Ilman että pyörät olisivat hyvin kiinni akseleissa, ei kävisikään kulkeminen kunnolla, vaan voisi käydä ehkä niin hullusti että auto jäisi vain akseleineen paikalleen, eikä edes sutinaa olisi eikä sutimista, kun kone huutaisi vaan minkä jaksaa, ote maanpintaan olisi olematon ja kuskillakin hankalat paikat. Sellaiselta kohtalolta säästyy autoilija aika varmasti kyllä, jos hankkii nivelet, vaikka sitten sarjassa tai yksitellen, kunnolla mittojen mukaan kuhunkin akseliin, niin että pysyy pyörät hyvin pyörimässä ja moottorin hurjat voimat siirtyvät suoraan kiinni tienpintaan. Hyvä nivelsarja on neuvokkaan autoilijan ja erityisesti auton huoltajan valinta, kun samassa paketissa tulee monta tarpeellista asiaa. Näin sujuu työtkin nopeasti, jos ei jopa laulellen, kun on kokonainen nivelsarja hankittu samalla kertaa, eikä näin tarvitse enää sitten erikseen lähteä yksittäisiä osia ostamaan. Eipä yhdessä sarjassa tietenkään kaikki osat välttämättä tule mukana, mitä nyt osia on akseliin liitetty ja sen läheisyydessä, mutta yhdessä nivelsarjassa on kyllä reilusti mistä ottaa pulttia ja mutteriakin eteen sekä taaksekin jos oikein hyvin käy asioiden laita.

Näissä nivelissä ei hinta ainakaan turhaan menoa haittaa

Kustannukset ovat oleellinen osa autoilun iloa. Vapaudentuntu lienee toinen tärkeä komponentti, ja ruokkiihan se muutenkin uralla olevaa itseluottamusta ja varmuuden tuntua, kun kone hyrrää kunnolla ja tie vie tukevalla otteella. Siinä voi helposti lähteä ajatuskin harhailemaan jos ei jopa tulla itseään suurempiakin ajatuksia, kun on ihminen saanut koneen liikkumaan ja kaasu palaa paremmin kuin koskaan. Näin muodoin ovat monet viisaatkin varoittaneet, ettei pidä mennä paratiisiin kurkkimaan. Nöyrä kuski onkin hyvä kuski, sillä loppujen lopuksi nivelet ovat ne jotka vievät, kuski se vistuu vain ja vikisee.

Niveliä valmistetaan monessa tehtaassa ja brändejäkin löytyy

Auton nivelet, akselit ja saranat monenlaiset tuskin ovat mitään nappikauppaa. Maailman pyörät kaikki pyörivät akselien varassa ja kun on liitokset sekä nivelet kunnossa, niin kyllä sujuu. Muuten on paha liikkua. Tästäkin syystä on autoteollisuuteen kerääntynyt aimo liuta toimijoita ja yrittäjää jos jonkinmoista. Verkkokaupassammekin on jopa lähes toista kymmentä maailman huipulta löytyvää tuotemerkkiä, joista jokainen on tuonut hyvät niveltuotteensa ja nivelsarjapakettinsa verkkokauppamme valikoimiin. Shaftec Birminghamista, Mapco Borkheidestä Saksanmaalta sekä Ashuki erikoistuneena japanilaisten ja korealaisten autojen varaosakauppaan — siinä muutamakin esimerkki siitä valmistajien ja jälleenmyyjien kirjosta joka toimittaa tavaraa verkkokauppaamme. Osta nyt nivelsarja tai muutamakin millä auton tärkeimmät akselit ja osat tulevat kuntoon alta aikayksikön. Ammattilaisen huoltajan sekä asentajan toimesta tietysti vaan, ei näitä parane itse lähteä vaihtamaan. Akselit ovat kuitenkin ajamisessa pääasia, ja jos mutterit ovat löysällä tai ruuveja puuttuu, niin siinä on sitten sellainen hankalampi paikka, joka kannattaa ehkä kiertää kaukaa. Onneksi on olemassa sellainen verkkokauppa, jossa kaikki pelaa ja valikoimaakin on kunnolla mistä valita — auton-varaosat24.fi