Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Tilaa Moottori Moottoripyr ja muut osat autoosi edullisesti netistä. Auton-varaosat24.fi tarjoaa osat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin aina nopealla toimituksella

6 838 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Moottoripyörän moottori on monipuolinen konsepti

Moottoripyörissä on erittäin laaja skaala erilaisia moottoreita. Sinällään autoista löytyy vastaavat moottorityypit, mutta moottoripyörissä ei ole yhtä ylitse muiden, toisin kuin autojen R4. Moottoripyörissä käytetään paljon erilaisia V-moottoreita, boksereita ja muutenkin eri tyylisiä moottoreita. Sen lisäksi moottoripyörissä käytetään kaksitahtisia moottoreita joissain tapauksissa, kun autoissa niitä ei enää käytetä ollenkaan. Kuitenkin moottoripyörän moottori on yleensä aina tehokkaampi kuin auton moottori, kun litratilavuus on sama. Moottoripyörät ovat siten korkeaviritteisempiä, mikä sopiikin niiden luonteeseen hyvin. Moottoripyörä on ainut tapa saada 1 hevosvoima yhtä massakiloa kohden, jollei erillisiä superautoja ja kiihdytysautoja lasketa. Moottoripyörällä kyseisen tehosuhteen saa kuitenkin kuluttajahintaan.

Mitä osia moottoreihin yleensä vaihdetaan?

Moottoreissa vaihdettavia osia on käytännössä jokainen, ja moottorin voi uudelleenrakentaa kokonaan, mutta yleisesti ottaen normaaleimmat osat joita vaihdetaan ovat joko jakopään osia, kansia, sylinterejä tai mäntiä ja niiden osia. Itse moottorin osista vaihdetaan joskus myös stefoja ja laakereita riippuen hieman moottorin tyypistä.

Myymme kaikki osat moottoreihin

Valikoimastamme löytyy kaikki osat Euroopassa yleisiin moottoripyörän moottoreihin. Osamme ovat aluperäisosia tai niitä vastaavia. Osillamme on takuu. Osanumero on nopein tapa löytää oikeat osat, mutta merkin ja mallin mukainen haku on myöskin tehokas tapa löytää osansa.