Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Moottori / rele / kytkin

27 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mihin moottoreita, releitä ja kytkimiä tarvitaan?

Moottoreita käytetään sähköikkunoissa, tuulilasinpyyhkijöissä, sähköpeileissä ja monessa muussa paikassa. Moottorit ovat suunnilleen yhteensopivia, jos mitat ja tehot osuvat yhteen. Releet ovat eräänlaisia välikytkimiä. Rele on isomman virran kytkin, joka aktivoidaan pienellä virralla, jonka lisäksi vilkkurele myös toteuttaa vilkkumisen. Releet ovat simppeleitä sähköosia, ja ne kuluvat ennen pitkää loppuun, joten varaosat ovat hyödyllisiä. Releet ovat automerkin sisällä usein samanlaisia. Sen lisäksi jälkiasennettuihin järjestelmiin käytetään usein samanlaisia releitä.Kytkimet ovat nappuloita, vipuja ja muita systeemejä, joilla haluttu toiminto aktivoidaan. Kytkimissä on liikkuvia osia, ja niiden sisäosat voivat löystyä, jolloin niistä tulee kosketushäiriöisiä. Ne pitää silloin uusia. Kytkimet ovat erittäin yleisyhteensopivia osia, ja ne sopivat sinne sun tänne kunhan virta on sopiva ja kiinnitys onnistuu.

Milloin näitä osia pitäisi vaihtaa?

Nämä osat ovat yleisyhteensopivia, ja ne pitää vaihtaa silloin kun niiden toimintakyky heikentyy tai lakkaa kokonaan. Nämä osat ovat erittäin yleisiä kaikenlaisissa sähköjärjestelmissä kuten takalasin ja peilien lämmitys, sähköinen peiliensäätö, sähköikkunat ja muut vastaavat. Jos ikkunan nosto ei enää onnistu, kannattaa tarkistaa moottorin kunto ja nostimen yleinen kunto. Yleensä moottori on antanut periksi tai irronnut paikaltaan.

Miksi ostaisin netistä?

Sähköosia on laaja skaala, ja juuri oikeilla virroilla toimivat osat on hankala löytää ilman nettikaupan laajaa valikoimaa. Kivijalkakauppa pystyy yleensä tarjoamaan vain sinne päin -tyyppisiä ratkaisuja, mutta nettikaupasta saat juuri oikean osan oikeaan hintaan. Netistä ostamalla saat käyttöösi myös hyvän asiakaspalvelun, joka auttaa mielellään. Heihin saat yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai online-chatissa.