Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Lukulamput

106 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Osta lukulamput ja muut polttimot autoosi netistä. Auton-varaosat24.fi tarjoaa aina nopean toimituksen laajasta valikoimasta erilaisia tarvikkeita ja osia.

Auton-varaosat24.fi on verkkokauppa, jonka laajasta valikoimasta löydät kaikki tarvikkeet ja varaosat mitä ikinä autoilussa tarvitsetkaan. Laaja valikoimamme kattaa esimerkiksi polttimot lukuisiin eri kohteisiin autossa. Polttimot ovat yleinen vikakohde, sillä ne menevät helposti rikki esimerkiksi pienien kolhujen seurauksena. Joskus polttimot myös lakkaavat yksinkertaisesti toimimasta niiden eliniän tultua loppuun. Pystyt säästämään paljon sekä aikaa, että rahaa kun tilaat polttimon meiltä ja suoritat huoltotyön kätevästi itse. Joissain tapauksissa polttimot on piilotettu niin hyvin, että ainoaksi vaihtoehdoksi jää viedä autoa korjaamolle, jossa polttimo voidaan vaihtaa uuteen. Yleensä polttimon vaihtaminen uuteen on kuitenkin erittäin helppo toimenpide, mihin kuka tahansa pystyy ilman sen suurempia työkaluja tai aikaisempaa kokemusta auton huollosta tai korjaamisesta.

Lukulamput edullisesti meiltä

Autoista löytyy paljon erilaisia valoja, jotka kaikki vaativat polttimoita toimiakseen. Auton etuvalojen tehtävänä on valaista auton edessä aukeavaa tietä, ja lukulamppujen avulla auton matkustamossa on mahdollista esimerkiksi tarkkailla karttaa pimeän aikaan. Koska lampuilla on useita turvallisuuden kannalta tärkeitä tehtäviä, kannattaa niiden kunnosta pitää hyvää huolta. Siksi palanut polttimo kannattaa aina vaihtaa uuteen niin pian kuin suinkin mahdollista. Polttimot ovat usein erittäin edullisia, ja siksi voikin olla hyvä idea tilata muutama varapolttimo aina kaappiin talteen kun tilaat uutta polttimoa rikki menneen tilalle. Näin seuraavalla kerralla polttimon pimennyttyä sinun ei tarvitse tilata uutta polttimoa vaan voit vaihtaa sen suoraan uuteen ilman viivettä.

Valitse oikea polttimotyyppi tarpeisiisi

Autoista löytyy useita eri tyyppisiä polttimoita. Perinteisesti polttimot ovat olleet hehkulamppuja. Erilaiset kehittyneemmät polttimoteknologiat ovat kuitenkin alkaneet syrjäyttää perinteisiä hehkulamppuja. Esikerkiksi halogeenipolttimoita on käytetty autojen etuvaloissa jo pitkään. Viimeisimpänä kehityssuuntana ovat toimineet erittäin kirkkaat HID-polttimot sekä energiatehokkaat LED-valot. Sen lisäksi LED-polttimoita voidaan sijoittaa yhteen valoon useita kappaleita. Näin yksittäisen polttimon palaminen ei johda heti tarpeeseen vaihtaa koko lampun polttimoita, vaan suurin osa polttimoista toimii edelleen. Sen lisäksi LED on huomattavasti kestävämpi kuin perinteiset hehkulamput, eikä niitä tarvitse vaihtaa uusiin läheskään yhtä usein.