Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Letkut/putket

138 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mitä putkia ja letkuja lämmityslaite tarvitsee?

Lämmityslaite tarvitsee letkuja ja putkia nesteen kierrätykseen. Lämmityslaitteen lämpö tulee suoraan auton jäähdytysjärjestelmästä. Lämmittimen kenno onkin periaatteessa vain pienempi jäähdytin, josta puhalletaan ilmaa lävitse, joka lämmittyään ohjataan suoraan matkustamoon. Yksinkertaisimmillaan lämmityslaite tarvitsee siis tuloletkun ja paluuletkun. Joskus kennoja on kuitenkin kaksin kappalein, jolloin letkuja tarvitaan enemmän.

Miten tunnistan lämmityslaitteen letkujen viat?

Jos lämmityslaite lämmittää huonosti ja jäähdytysnestettä katoaa hiljallee, kannattaa tarkistaa letkut vuotojen varalta. Muutoin letkut eivät sinällään voi tehdä sen ihmeempiä ongelmatilanteita.

Myymme letkut ja putket kaikkiin autoihin Suomessa

Valikoimastamme löytyy kaikki lämmityksen letkut ja putket alkuperäisosina tai kolmannen osapuolen valmistamina vastaavan laatuisina osina. Osiemme mukana tulee luonnollisesti takuu. Helpoin tapa löytää oikea osa on käytätä osanumeroa. Jos osanumeroa ei ole saatavilla, voit käyttää mallin ja merkin mukaista hakua. Jos olet epävarma osan sopivuudesta, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.