Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Lasitus

8 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Lasitus ja tiivisteet kätevästi ja nopeasti netistä

Osuiko autosi tuulilasiin ikävästi kivi tai nasta? Näin saattaa helposti käydä, ja yleensä tuloksena on särö tuulilasiin. Pahimmassa tapauksessa vauriota ei voida korjata, vaan koko tuulilasi on vaihdettava uuteen. Usein etenkin pienien säröjen leviäminen voidaan estää liiman avulla. Mikäli kuitenkin tuulilasin vaihtaminen on edessä, voit tilata työhön tarvittavat tiivisteet helposti verkkokauppamme kattavasta valikoimastamme. Tarjoamme tiivisteet kaikkiin markkinoilla oleviin automerkkeihin. Löydät meiltä myös muut tiivisteet kaikkiin auton laseihin ja peileihin.

Tilaa tiivisteet edullisesti netistä

Säästät paljon sekä rahaa että aikaa kun tilaat kaikki huoltotyössä tarvitsemasi tiivisteet kätevästi meiltä. Merkkiliikkeet veloittavat usein korkeita hintoja verrattuna huomattavasti edullisempiin tarvikeosiin, vaikka usein tarvikeosat ovat laadultaan vähintään yhtä hyviä kuin kalliit autojen alkuperäisosat. Tiivisteet voit helposti vaihtaa uusiin itse, ja näin pystyt säästämään aikaa ja etenkin rahaa. Itse tuulilasin tiivisteen vaihtaminen vaatii yleensä vierailun osaavaan lasiliikkeeseen, sillä työ on hankala suorittaa kotiolosuhteissa niin, että uusi tuulilasi ei vaurioidu. Osaava huoltomies vaihtaa tuulilasin uuteen nopeasti, ja autolla ajamista voi jatkaa liiman hieman kuivuttua. Särö tuulilasissa kannattaa aina korjata niin pian kuin mahdollista, sillä se heikentää lasin rakennetta merkittävästi ja saattaa aiheuttaa vakavia vaaratilanteita liikenteessä, erityisesti silloin kun särö on todella iso. Särö myös estää näkyvyyttä tuulilasin kautta.

Auton-varaosat24.fi tarjoaa lasitus osat

Kattavasta ja todella laajasta valikoimastamme löydät tarvitsemasi osat erilaisia lasien korjaus- ja huoltotöitä varten. Mikäli et heti löydä kaipaamaasi tuotetta, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Kokeneet asiakaspalvelijat auttavat sinua ystävällisesti löytämään oikean osan nopeasti ja tehokkaasti. Nopea toimituksemme takaa sen, että saat autosi korjattua nopeasti. Pyrimme pitämään kaikkia osia aina varastossa, jotta pakettisi ja kaipaamasi varaosat lähtevät matkaan niin pian kuin mahdollista. Etusivultamme löydät helpon hakutoiminnon, jonka avulla varaosien etsiminen on todella helppoa. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi valmistaja, malli sekä moottorin tyyppi, niin näet juuri sinun autoosi sopivat osat. Voit etsiä osia myös helposti rekisterinumeron perusteella.