Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Monet pitävät lasinpyyhkimiä itsestäänselvyytenä. Ne ovat olleet käytettävissä jo niin kauan, että useimmat eivät ajattele sen enempää laittessaan pyyhkijät päälle sateella tai lasin ollessa likainen. Toisin kuin uskotellaan, kaikki pyyhkijät eivät ole hyviä. On joitakin, jotka kestävät kauemmin kuin toiset. On olemassa hyviä pyyhkimensulkia, jotka tekevät hyvää jälkeä, ja jättävät lasin kuivaksi ilman viiruja. Tämän takia sulkienvaihdon aikaan kannattaa valita alkuperäiset pyyhkijänsulat.

Tuulilasinpyyhinten tärkeys

3 774 Tulokset
Aerotwin, Pyyhkijän sulka
BOSCH
Aerotwin, Pyyhkijän sulka
A 419 S
3 397 014 419
Asennuspaikka:  Edessä
OVH:* 39,68 € 20,30 €
Tuotenro.:  15792982

Minimitilausmäärä: 5
hinta per setti
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mistä tietää sulkien olevan loppu?

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka huomaat viallisella pyyhkijällä on, että se ei pyyhi lasia kuivaksi kunnolla. Kulunut pyyhin myös jättää lasiin raitoja. Ajan kuluessa huono sulka naarmuttaa tuulilasin vaihtokuntoon. Onneksi voit vaihtaa pyyhkijänsulat alle viidessä minuutissa ja korkealaatuinen pyyhin ei maksa paljoa.

Miksi ostaa meiltä?

Olemme myyneet korkealaatuisia ajoneuvojen varaosia Englannissa yli vuosikymmenen ajan. Meidän pyyhkijänsulkamme ovat korkealaatuisia, mikä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse huolehtia vaurioista tuulilasiin. Voit myös olla varma pitkästä käyttöiästä, koska sulkien valmistukseen käytetään korkealaatuista kumia . Kannattaa varmistaa, että pyyhkijät on linjattu oikein maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.