Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Kuivaaja

558 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mikä on kuivaaja?

Ilmastointilaitteessa kuivaajan tehtävä on poistaa kylmäaineeseen mahdollisesti kondensoitunut kosteus. Kosteudenpoisto on ilmastoinnin toiminnalle tärkeää, sillä kylmäaineen sekaan kertynyt vesi heikentää suurelti laitteen toimintaa, ja mikäli aineen sekaan kertyy liikaa vettä, sen kierto häiriintyy. Kuivaajan toimimattomuus aiheuttaa tarpeen vaihtaa kylmä-aineet kokonaan, jolloin huollosta tulee hintava, sillä kylmäaine ei ole halpaa, ja sen vaihtaminen vaatii erikoispätevyyttä ja työkaluja. Kylmäaine on erittäin vakava ympäristömyrkky, joka vaikuttaa ilmakehään erittäin negatiivisesti.

Mistä tiedän ilmastointini kuivaajassa olevan vikaa?

Kuivaajan vikoja on vaikea määritellä, jollei kyseessä ole perinteinen vuoto, jota sitäkään ei ole helppo itsenäisesti paikallistaa, eikä se ole edes sallittua. Ilmastoinnille ei saa tehdä itse juurikaan mitään, jollei satu olemaan pätevä ilmastointiteknikko. Laki vaatii ilmastoinnin asentajalta erikoispätevyyden, koska kylmäaine on erittäin haitallista ympäristölle, ja ainetta ei missään tapauksessa saa päästää vapauteen. Diagnoosi on jätettävä korjaamolle, ja se maksaa paljon. Osat voi kuitenkin tilata halvemmalla netistä, joten hinta saattaa jäädä yllättävän pieneksi. Korjaamot yleensä ottavat suurta katetta osista, sillä ilmastoinnin osia ei ole ollut kauaa suurelle yleisölle saatavilla.

Auto jälleen viileäksi verkkokaupasta

Verkkokaupan eduista suurin osa on saatavilla vain verkkokaupasta. Näitä etuja on halpa hinta ja laaja valikoima, josta löytää varmasti oikeanlaisen osan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jos et tiedä tarvitsemasi osan osanumeroa, voit etsiä merkin ja mallin mukaan. Sen lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat apua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla ja puhelimella. Sen lisäksi tarjolla on online-chat.