Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Kiinnivetoapu / ovimekanismi

1 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Laadukkaat varaosat autoon edullisesti netistä

Sähköllä on nykyään entistä suurempi rooli henkilöautojen maailmassa. Useat eri sähkölaitteet säätelevät ja ohjaavat auton eri toimintoja. Auto kiinnivetoapu-ovimekanismi ja ovikosketin pitävät huolen siitä, että auton ovet tulevat kiinni kunnolla. Henkilöautojen eri sähköosien lukumäärä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Autot sisältävät hurjan määrän erilaisia kytkimiä, mikroprosessoreita sekä antureita. Useat autoharrastajat ovat sitä mieltä, että sähköosien lukuisa määrä saa autot muistuttamaan yhä enenevissä määrin tietokoneita, tehden autoista samalla hankalia korjata. Usein auton korjaamiseen tarvitaankin tietokoneen ja datakaapelin apua. Näiden avulla voidaan auton tietokoneelta lukea mahdolliset vikakoodit, joiden avulla vika on helppo paikantaa ja korjata. Erilaisten sähköosien lisääntynyt määrä sekä erilaiset uudet tekniset saavutukset ovat tuoneet mukanaan myös useita merkittäviä muutoksia. Paremmat moottorinohjausjärjestelmät mahdollistavat entistä tehokkaampien ja ympäristöystävällisempien moottoreiden valmistamisen. Moottoreista saadaan entistä enemmän tehoa irti, vaikka moottoreiden iskutilavuus on viime vuosien aikana pienentynyt. Yksi tärkeimmistä sähkölaitteiden tuomista eduista on kuitenkin autoilun turvallisuus. ABS-jarrut sekä turvatyynyt ovat olleet vakiovarusteita autoissa jo useiden vuosien ajan. Viime vuosina markkinoille on tullut esimerkiksi kaistantunnistusjärjestelmiä, automaattisia jarrutusjärjestelmiä sekä muita oleellisesti turvallisuutta parantavia keksintöjä. Näiden ansiosta autoilun turvallisuutta pystytään parantamaan entisestään.

Autojen varaosat netistä

Jos auto kiinnivetoapu-ovimekanismi on päässyt rikkoontumaan autostasi, voit tilata uuden varaosan helposti ja nopeasti meidän laajasta valikoimastamme. Erilaisten sähkölaitteiden ohjaamiseen ja hallintaan tarvitaan tietysti paljon erilaisia kytkimiä sekä antureita. Kytkimet voivat sijaita esimerkiksi viiksikytkimissä tai kojelaudassa. Suuri osa auton laitteista toimii kuitenkin täysin itsenäisesti ilman, että kuljettajan tarvitsee tehdä mitään. Erilaiset anturit mittaavat tarvittavaa tietoa auton järjestelmistä. Antureiden mittaama tieto välitetään auton tietokoneelle, joka tekee tarvittavat liikkeet mitatun datan perusteella.

Edulliset sähköosat kaikkiin autoihin

Auton-varaosat24.fi on netissä toimiva varaosiin erikoistunut liike. Tarjoamme varaosat kaikkiin markkinoilta löytyviin autoihin. Löydät meiltä niin laadukkaat alkuperäisosat kuin myös edulliset ja kestävät tarvikeosat. Tarvikeosien avulla pystyt säästämään merkittävästi rahaa auton huolto- ja korjauskustannuksissa. Tilaa siis kaipaamasi osat jo tänään, niin toimitamme ne sinulle nopeasti.