Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Kaukalomatto

7 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Kaukalomatot ja muut tarvikkeet auton sisustukseen

Kaukalomatto auttaa sinua auton sisätilan puhtaanapidossa. Kun valitset autoosi tyylikkäät matot, saat niiden avulla myös parannettua merkittävästi matkustamon ulkonäköä. Mattojen materiaalina toimii yleisimmin erittäin kestävä keinokuitu. Tämä kestävä ja tukeva materiaali hylkii likaa ja vettä. Se on siis erittäin helppo puhdistaa kopistelemalla tai harjaamalla. Mattojen alapuolella käytetään yleisesti kestävää ja karkeaa lateksia, jonka avulla matto saadaan pysymään tiukasti paikallaan. Lateksinen pinta tarttuu tiukasti kiinni auton alkuperäiseen verhoiluun ja estää maton liikkumisen paikoiltaan. Kun valitset autoosi laadukkaat matot, saat niiden avulla säilytettyä autosi jälleenmyyntiarvon hyvällä tasolla. Markkinoilta löytyvissä matoissa on paljon eroja. Laajasta valikoimastamme löydät eri tasoisia malleja, ja löydätkin meiltä varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Markkinoilta löytyvät edullisimmat mallit ovat yleismalleja, jotka on suunniteltu soveltumaan useimpiin markkinoiden automalleihin. Kalliimman pään matot ovat suunniteltu istumaan tiettyyn automallin kuin hansikas. Ne valmistetaan käyttämällä tarkkaa lasermittausta. Tarkan mittauksen ansiosta nämä kaukalomalliset lattiamatot istuvat täydellisesti autoosi. Muotoiltujen mattojen avulla saat suojattua jalkatilat tehokkaasti niiden reunoilta, takaa ja sivuilta. Laadukkaat matot käyttävät myös erittäin tiheää materiaalia, jonka avulla pystytään estämään eri nesteiden pääsemisen auton lattialle maton läpi. Kaukalomatto onkin erinomainen valinta silloin, kun haluat autosi jälleenmyyntiarvon säilyvän hyvänä.

Laadukkaat matot kaikkiin autoihin

Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset matot. Kun valitset autoosi korkealaatuisen kaukalomaton, saat sen avulla pidettyä autosi sisustuksen lattian osalta uudenveroisena. Matto suojaa verhoilua joka puolelta, niin jalkatilan reunoilta, edestä kuin myös takaa. Mattojen valmistuksessa käytetään erittäin tarkkaa digitaalista lasermittausta, joka varmistaa parhaan mahdollisen istuvuuden auton jalkatilaan. Kestävimmät mallit käyttävät materiaalina usein tiivistä HDTE:tä, jonka jäykkyys mahdollistaa parhaan mahdollisen istuvuuden. Samalla materiaali on myös pitävää, eikä se pääse luistamaan jalkatilassa. Mattoihin lisätään myös pinnoite, johon on usein tehty kanavia nesteitä ja roskia varten. Näin roskat ja nesteet pääsevät valumaan painaumaan, eivätkä ne kastele tai likaa kenkiä. Kaukalomatto helpottaakin merkittävästi auton sisätilan puhtaanapitoa. Matot voidaan puhdistaa liasta helposti vain nostamalla se auton ulkopuolelle, ja kopistelemalla kaikki roskat siitä huolellisesti. Näin matto auttaa sinua useassa asiassa yhtä aikaa.

Tilaa kaikki tarvikkeet autoosi

Auton-varaosat24.fi on autoiluun erikoistunut verkkokauppa. Valikoimamme kattaa varaosat, tarvikkeet ja työkalut kaikkiin markkinoiden automalleihin. Ei ole väliä sillä oliko autosi Mercedes Benz, Nissan vaiko Toyota, löydät tarvikkeet ja varaosat siihen takuulla meiltä. Valikoimastamme löydät sekä auton valmistajien alkuperäiset varaosat kuin myös laadukkaat tarvikeosat, joiden avulla pystyt säästämään paljon rahaa auton huolto- ja korjauskustannuksissa. Usein tarvikeosat vastaavat laadulta alkuperäisiä varaosia, ainoa ero niissä on ainoastaan huomattavasti edullisempi hinta. Kaukalomatto ja muut auton sisätilan tarvikkeet ja tuotteet löytyvät valikoimastamme suurimpaan osaan markkinoilta löytyvistä autoista. Voit etsiä osia autoosi helpon hakutoiminnon kautta.