Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Kaasujouset

5 566 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mitä ovat kaasujouset?

Kaasujousi on jousi, joka perustuu paineistettuun kaasuun. Paineistetu kaasu pyrkii työntämään mäntää ulospäin sylinteristä päästäkseen normaalipaineeseen. Kaasujousien typpilliset käyttökohteet ovat paksinkansi ja konepelti. Kaasujousia käytetään henkilöautojen ulkopuolella muun muassa traktorien ovissa ja takalaseissa, kuorma-autojen ovissa ja työkalulaatikoissa. Kaasujousia on eri pituisia ja eri paksuisia. Saman muotoinen ja pituinen jousi voi olla kuitenkin voimaltaan erilainen, ja liian vahva jousi on vaikea saada kasaan liian heikon ollessa kyvytön pitämään paksinkantta ylhäällä. Tämä ongelma voimistuu liftback-tyyppisten autojen kanssa, joissa takalasi nousee paksinkannen mukana.

Miten kaasujouset hajoavat?

Yleensä kaasujouset heikkenevät siihen pisteesee, että ne eivät enää pysty pitämään tarvittua osaa ylhäällä, vaan laskevat sen hitaasti alas. Tämä johtuu siitä, että jousi alkaa vuotaa. Joskus jouset jumittuvat, kun jousia ei ole liikutettu pitkään aikaan.

Myymme kaasujouset kaikkiin autoihin

Myymme kaasujouset kaikkiin tarpeisiin yleisosina, jonka lisäksi myymme autoihin mallikohtaisina kaikki paksin kaasujouset ja konepeltien kaasujouset. Osamme ovat korkealaatuisia, ja niiden mukana tulee takuu. Helpoin tapa löytää oikeat osat on osanumero, jonka avulla löydät tarkalleen oikean osan. Jos osanumeroa ei ole saatavilla, kannatta kokeilla merkin ja mallin mukaista etsintää. Kaasujousien kohdalla on myös mahdollista etsiä jousi, joka vastaa mitoiltaan ja voimiltaan edellistä. Jos olet epävarma osan sopivudesta, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Heihin saa yhteyden online chatin lisäksi sähköpostista ja puhelimesta.