Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Joustintuen laakerointi

2 863 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mikä on joustintuen laakerointi?

Joustintuen laakerointi tarkoittaa käytännössä erilaisia laakeriratkaisuja, joita käytetään joustintuennassa. Nämä laakerit joutuvat kestämään melko brutaalia kuritusta, joten niiden on oltava vahvoja. Laakerointi menee vanhassa autossa joskus jumiin, jolloin laakeroinnista tulee hylkäysperuste katsastuksessa ja autosta tulee mielenkiintoisen tuntuinen ajaa.

Miten löydän laakeroinnista vikaa?

Joustintuen laakeroinnin viat tulevat yleensä ilmi joko katsastuksessa tai auton omituisena ajotuntumana. Suurempia ääniä laakerointi ei yleensä pidä, vaikka joitakin rohinoita voikin kuulua.

Joustintuen laakeroinnin osat suoraan netistä

Myymme alkuperäiset joustintuen laakeroinnin varaosat nettikaupastamme edullisesti suoraan kotiin toimitettuna. Emme myy heikkolaatuisia osia, vaan vain ja ainoastaan takuullisia laatuosia. Osanumero on helpoin ja nopein tapa löytää oikea osa, mutta mallin ja merkin avulla hakeminen on helppoa, ja useimmiten johtaa myös oikeaan lopputulokseen. Jos olet epävarma osan sopivuudesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, johon saa yhteyden sähköpostilla, puhelimella ja online-chatissa.