Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Jarruvalokatkaisija

220 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mikä on jarruvalotunnistin?

Jarruvalotunnistin, eli jarruvalokatkaisija, on osa, joka on vastuussa jarruvalojen päälle kytkemisestä kun jarrut on käytössä. Jarruvalokatkaisija voi olla liitettynä melkein jokaiseen kohtaan jarrujärjestelmässä aina polkimesta satulaan asti. katkaisin on kuitenkin usein asennettu polkimeen tai pääsylinterin yhteyteen. Joissakin järjestelmissä tunnistin tunnistaa jarrujärjestelmän paineen, jolloin ilmaamaton jarru saattaa jättää valot sammuksiin poljinta painettaessa, jolloin jarrut eivät myöskään toimi, joten jarruvalon puute on pienempiä huolista.

Mistä tiedän jarruvalontunnistimessa olevan vikaa?

Jarruvalokatkaisimen viat johtavat siihen, että jarruvalot joko palavat kokoajan, tai eivät syty ollenkaan. Yleisesti ottaen jarruvalojen epälooginen käyttäytyminen juontaa juurensa joko jarruvalokatkaisimeen tai jarrujen sähköiseen hallintayksikköön, riippuen siitä, että kuinka laajalle sähköyksikön toiminnot yltävät

Alkuperäiset jarruvalokatkaisimet netistä

Myymme alkuperäisosina jarruvalonkatkaisimet kaikkiin automalleihin, joilla Suomen teillä yleisesti liikennöidään. Myymme vain alkuperäisosia, tai laadultaan vastaavia osia, joista olemme varmoja. Kaikilla osillamme on luonnollisesti takuu. Oikean osan löytää helpoiten osanumeron kautta, mutta myös merkin ja mallin mukaisella etsimisellä löytää oikean osan useimmiten helposti. Jos et ole varma osan sopivuudesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, josta vastaa tiimi amattilaisia. Heihin saa yhteyden sähköpostilla, puhelimella ja verkkochatissa.