Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Jarruvaijeri

6 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Osta jarruvaijeri kätevästi netistä

Mikäli autosi jarruissa on vikaa, saattaa vika löytyä jarruvaijerin katkeamisesta tai jumittumisesta. Jarruvaijereita ei käytetä enää uusissa autoissa, sillä niissä jarrut toimivat hydraulisesti. Mikäli kuitenkin omistat vanhan auton, kannattaa jarruvaijerin kunto tarkistaa mikäli jarrujen kanssa on ongelmia. Vaijerit joutuvat toimiessaan kovan rasituksen alle. Ajan myötä niiden kunto haurastuu, ja pahimmassa tapauksessa vaijeri voi mennä kokonaan poikki. Kätevältä autoilijalta auton vaijerin vaihtaminen uuteen sujuu itse kotikonstein. Voit tilata edullisen vaijerin meidän valikoimastamme. Jarruvaijerin tehtävä autossa on välittää kuljettajan käskyt polkimelta eteenpäin auton jarruille. Jarruvaijerin vaihtaminen uuteen onnistuu näppäräsormisilta autoilijoilta itse. Vaijeri on melko kestävä osa, eli sen rikki meneminen on kohtuullisen harvinaista. Erityisesti vanhoissa autoissa vaijerit ovat kuitenkin saattaneet päästä ajan myötä kulumaan, jolloin vaihtamisesta voi tulla aiheellista. Vaijerit on yleensä valmistettu kestävistä terässäikeistä. Ne on punottu yhteen vaijeriksi. Vaijeri kulkee aina suojakuoren sisällä. Suojakuoren tehtävänä on suojata vaijeria lialta ja kosteudelta. Samalla kuori auttaa vaijeria voitelevaa öljyä pysymään paikallaan.

Vaihda jarruvaijeri uuteen itse

Voit säästää paljon rahaa, kun vaihdat autoosi uuden jarruvaijerin itse. Kannattaa ensin varmistaa, että jarrujen vika on juuri vaijerissa. Sen jälkeen voit tilata tarvitsemasi tuotteet kätevästi verkkokaupastamme. Mikäli vaijerin vaihtaminen uuteen itse kuulostaa liian vaikealta, kannattaa auto viedä osaavalle korjaamolle. Pystyt siinäkin tapauksessa säästämään rahaa, kun tilaat varaosan meidän edullisesta valikoimastamme. Löydät meiltä myös kaikki muut mahdolliset autoilussa tarvitsemasi tuotteet.

Auton-varaosat24.fi tarjoaa laajan valikoiman varaosia

Valikoimamme kattaa varaosat ja tarvikkeet kaikkiin markkinoilta löytyviin automerkkeihin ja malleihin. Löydät meiltä myös huoltotyössä tarvitsemasi työkalut edullisin hinnoin. Etusivultamme löydät helpon hakutoiminnon, jonka kautta voit etsiä juuri sinun autoosi sopivia varaosia. Sinun tarvitsee valita hakuun autosi valmistaja, malli sekä sen moottorin tyyppi niin hakutoiminto näyttää autoosi sopivat varaosat. Löydät meiltä varaosat esimerkiksi seuraaviin automerkkeihin: Ford, Toyota, Audi sekä BMW. Jos et löydä oikeaa osaa valikoimastamme, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Avuliaiden asiakaspalvelijoiden avulla löydät oikeat osat nopeasti.