Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Jarruletku

6 116 Tulokset
null, Pidike, Jarruletku
VAICO
null, Pidike, Jarruletku
V10-3131
2,73 €
Tuotenro.:  14566073

Minimitilausmäärä: 25
hinta per yksikkö
Hinta sis. ALV:n
Lisäksi toimitusmaksu
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mitä jarruletkulta vaaditaan?

Autossa on useimmiten 4 jarruletkua, yksi kussakin nurkassa. Jarruletkut ovat auton allan, joten niiden on kestettävä suhteellisen paljon kaikenlaista. Mahdollinen kivenisku ei saa rikkoa letkua, eikä myöskään hiekkapölyn kuluttava vaikutus. Sen lisäksi letkun on kestettävä painetta hyvin. Kaiken tämän lisäksi letkun on kestettävä taipumista, sillä etupyörien navat, ja siten myös jarrut, kääntyvät ohjauksen mukana. Kaikissa renkaissa tapahtuu liikkeitä jousituksen mukaan. Jarruletkun tehtävä on kuitenkin vain välittää jarrunesteen hydraulinen paine jarruputkesta jarrusylinteriin, oli se sitten jarrusatula tai rumpujarrun sylinteri.

Mistä tiedän jarruletkun olevan rikki?

Jarrut eivät yleensä toimi kauaa, jos letku on rikki. Vuotava letku tuo ilmaa järjestelmään, joka haittaa järjestelmän toimintaa. Sen lisäksi jokaisella jarrunpainalluksella jarrunestettä valuu reiästä paineella ulos, ja jarrut lakkaavat toimimasta heti kun kaikki neste on kulkenut pääsylinterin lävitse. Pääsylinteri on siis osa, joka pumppaa nesteeseen painetta. Se saa voimansa suoraan jarrupolkimen vivusta.

Jarruletkut saa helposti netistä

Jarruletkut voi ostaa valmisletkuina helposti netistä. Jarruletkut sopivat yleensä suhteellisen laajasti samankaltaisiin autoihin. Osanumeron kautta etsiminen on helpointa, mutta perinteinen merkin ja mallin avulla hakeminen on myös mahdollista. Jos et ole varma osan sopivuudesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään. Heihin saa yhteyden sähköpostilla, puhelimella ja chatissa.