Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Istuinlämmitys

6 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mikä on istuinlämmitin?

Istuinlämmitin, tai toiselta nimeltään penkinlämmitin, on mukavuusvaruste, joka lämmittää istuinta. Istuimenlämmitys on varsinkin talvella erittäin miellyttävä ominaisuus, sillä varsinkin nahkapenkit ovat sietämättömän kylmän tuntuiset talvisin. Istuinlämmityksiä on saatavilla yksitehoisista aina erillisin säätöaluein varustettuihin malleihin saakka. Yksitehoiset versiot ovat helppoja asentaa, eivätkä vaadi kuin on-off kytkimen, kun taas monisäätyvä on monimutkainen sähköinen järjestelmä, joita harvoin jälkiasennetaan. Sekin on kuitenkin mahdollista, ja ei ole oikeastaan sen monimutkaisempi penkkiin asennuksen kannalta kuin normaalikaan, mutta kytkimistön asennus on aikaavievää ja vaatii sähköjen asennuksen ammattitaitoa.

Miten valitsen järjestelmän?

Istuinlämmittimistä simppelein on erillinen istuinpäällinen, jossa on vastukset. Nämä liitetään usein tupakansytyttimeen, ja niissä on oma kytkimensä. Siitä seuraavaksi on saatavilla ohuehko kangaspäällinen, jonka sisään on ommeltu vastukset. Tämä penkinsuojamalli voi tulla tupakansytyttimeen tai omalla liitoksellaan auton sähköihin. Seuraavaksi päästään perinteiseen versioon, joka asennetaan penkin sisälle. Tämä vaatii penkin verhoilun irroittamisen, joten se vaatii aikaa ja ammattitaitoa onnistuakseen nätisti. Näin hankalaan asennukseen ei enää kannata ottaa yksitehoista, sillä kaksitehoinen ei ole juurikaan kalliimpi. Kaksitehoisen käyttöaika yltää pidemmälle, sillä yksitehoisen käydessä tukalaksi voidaan vielä käyttää kaksitehoisen miedompaa lämpöä.

Miksi ostaisin netistä?

Netistä ostamalla säästää selvää rahaa ja saa samalla käyttöönsä laajan valikoiman erilaisia ja eritehoisia tuotteita.Automaattinen istuinlämmitin on harvinainen, mutta sellaisenkin järjestelmän voi rakentaa nettikaupan osilla helposti ja nopeasti. Kytkinten erilaisilla toimintatavoilla voidaan tehdä lämmityksiä, jotka eivät lämmitä tyhjää penkkiä tai ottavat ulkolämpötilan mukaisesti tehonsa. Tälläinen laaja valikoima on nettiostojen etu. Sen lisäksi käytössäsi on ammattitaitoinen asiakaspalvelu, joka on saatavilla reilusti toimistotuntien ylitse. Heihin saa yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai online-chattia käyttäen.