Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Huolto-osat

30 830 Tulokset
Aerotwin, Pyyhkijän sulka
BOSCH
Aerotwin, Pyyhkijän sulka
A 419 S
3 397 014 419
Asennuspaikka:  Edessä
OVH:* 39,68 € 20,30 €
Tuotenro.:  15792982

Minimitilausmäärä: 5
hinta per setti
Hinta sis. ALV:n
Maksuton toimitus
VARASTOSSA
Tiedot
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Mitä ovat huolto-osat?

Huolto-osat ovat auton osia, joita vaihdetaan huoltojen yhteydessä säännöllisesti. Näihin lasketaan esimerkiksi öljynsuodattimet, sytytystulpat, jarrupalat, ilmausnipat js muut vastaavat osat. Huolto-osia käytetään nimensä mukaisesti auton huoltojen yhteydessä, ja niillä on omat säännölliset vaihtovälinsä tai ne on suotavaa vaihtaa aina, kun otetaan irti. Esimerkiksi jakohihnan vaihtoväli on usein noin 100 tkm välein. Vesipumppu voi kestää jopa 250tkm ongelmitta, mutta se on suotavaa vaihtaa samalla vaivalla, koska jakohihna ja vesipumppu sijaitsevat samassa paikassa. Jakohihnan sijainti on yleensä suhteellisen hankala, joten sen alla oleva vesipumppu on jo todella raivostuttava vaihtaa erikseen

Miten ostan oikeanlaisia huolto-osia?

Jos teet huoltosi itse, kannattaa hakea mallin ja merkin avulla oikeanlaista osaa. Jos teet myös vaikeammat huollot ja korjaukset itse, on suositeltavaa omistaa korjauskäsikirja, josta löytyy varaosanumerot, joiden avulla osien etsintä on helppoa. Esimerkiksi öljynsuodattimet ovat suhteellisen universaaleja, ja eri pituinen suodatin ei yleensä aiheuta vaikeuksia, mikäli sopii paikoilleen, mutta jakohihna voi olla hieman eri pituinen esimerkiksi eri merkkisin vesipumpuin varustetuissa versioissa, joten sen kanssa on syytä olla tarkkana.

Netistä ostamisen hyödyt

Netistä ostaminen on usein halvempaa, jonka lisäksi nettiostojen tekemistä varten ei tarvitse poistua minnekään. Osat voi myös tilata suoraan työmaalle, mikäli autosi on jossakin muualla kuin omassa autotallissasi. Luonnollisesti netistä ostaessasi saat samalla vaivalla kaiken tarvitsemasi, eikä sinun tarvitse kulkea usean liikkeen kautta saadaksesi tarvitsemasi tuotteet. Netissä ostamisen lisäetuutena on myös asiakaspalvelu, joka on paikalla vain tehdäkseen asiakaspalvelua. Nettikaupan asiakaspalvelijat eivät hyllytä eivätkä inventoi varastoja, vaan ovat vain ja ainoastaan asiakaspalvelijoita, ja useimmiten saatavilla yli normaalien toimistotuntien. Sen lisäksi asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä usealla eri tavalla, soittaen, viestittäen ja chat-toiminnolla.