Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Hälytysjärjestelmä

2 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Miksi tahtoisin hälytysjärjestelmän?

Hälytysjärjestelmä voi tosissaan olla aikamoinen riesa lauetessaan itsekseen yöllä oravan takia, mutta se kuitenkin karkottaa varkaan nopeasti ja laskee vakuutuksen hintaa reilusti. Hälytysjärjestelmiä on erilaisia, joista herkimmissä on läheisyyssensorit, kun taas löysemmät laukeavat vasta kun auton virtalukkoa kopeloidaan. Tavallisin ratkaisu on järjestelmä, joka hälyttää kun auto heiluu tai kallistuu liikaa, pyörät pyörivät tai lukkoihin kosketaan. Edistyneissä järjestelmissä on huutavan sireenin lisäksi ilmoitus omistajalle tekstiviestitse ja GPS paikannus. Myös renkaan irroituksen tunnistavia järjestelmiä on olemassa.

Miten valitsen sopivan järjestelmän?

Omakotitalon suurehkolla pihalla sopiva järjestelmä on läheisyystunnistimin varustettu, sillä se varoittaa samalla epäilyttävästä toiminnasta pihamaalla tai murtautumisesta autotalliin. Kerrostaloasujalle paras ratkaisu on järjestelmä, joka huomaa auton liikkumisen työntämällä ja tunkkauksesta johtuvan kallistumisen, jotta renkaiden varastaminen tulee vaikeaksi. Perusturvallisuutta haluavalle sopii järjestelmä, joka laukeaa lukkojen käsittelystä ja ikkunoiden hajoamisesta. Pelkän varkaudeneston saa aikaiseksi järjestelmällä, jossa on yhdistettynä ajonesto ja virtalukosta laukeava hälytin. Tämänlainen yliyksinkertainen järjestelmä kuitenkin jättää renkaat suojaamatta varkaudelta ja automurto tapahtuu järjestelmästä huolimatta

Miksi tilaisin netistä?

Netistä saat järjestelmän juuri sellaisin toiminnoin kuin haluat. Liikkeissä voi olla vaikkapa vain 2 erilaista vaihtoehtoa, joiden hintaero on tähtitieteellinen. Netistä tilaamalla voit myös kilpailuttaa eri merkkien hintoja, kun liikkeet myyvät yleensä vain yhtä merkkiä. Järjestelmät ovat suhteellisen helppoja asentaa, mutta kannattaa silti asennuttaa järjestelmä ammattilaisella, jotta saavutetaan maksimiturvallisuus ja oikeisiin paikkoihin asennetut sensorit. Jos et ole aivan varma tarvitsemasi järjestelmän mallista ja laadusta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sähköpostitse, chatissa ja perinteisesti puhelimitse.