Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Asennussarja

2 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Asennussarjat kaikkiin automalleihin

Asennussarja on auton korjauksessa käytettävä sarja, joka sisältää kaikki kiinnikkeet, mitä korjaustyössä tarvitaan. Kiinnikkeitä ovat erilaiset osat, joiden tehtävänä on liittää yhteen kaksi tai useampaa osaa. Kiinnikkeet muodostavat yleensä ei-pysyvän liitoksen, eli osat voidaan helposti irrottaa toisistaan ilman, että osia tarvitsee rikkoa. Autojen tapauksissa suurin osa osista tuleekin kiinni juuri kiinnikkeillä, ja yleisimpiä kiinnikkeitä ovat eri kokoiset pultit ja mutterit. Niiden avulla varaosat pystytään asentamaan tukevasti paikalleen. Kun asennat osia autoosi, kannattaa aina varmistua siitä, että kiristät pultit ja mutterit oikeaan momenttiin. Momenttien suuruus löytyy yleensä auton ohjekirjasta, tai asennettavan varaosan tai tarvikkeen ohjeesta. Oikea momentti on erittäin tärkeä, sillä sen avulla osa pysyy tukevasti kiinni. Liian tiukka momentti taas saattaa johtaa pultin katkeamiseen.

Kaikki varaosat autoihin

Asennussarja ja korjaussarja nyt helposti ja edullisesti netistä. Korjaussarjat sisältävät yleensä kaikki osat, mitä tietyn asian korjaamiseen tarvitaan. Esimerkiksi renkaan korjaussarja sisältää kaikki varaosat, työkalut sekä tarvikkeet, joita puhjenneen renkaan korjaamiseen tarvitaan. Löydät meiltä erilaiset korjaussarjat ja asennussarjat niin auton moottoreihin, akselistoihin, voimansiirtoon sekä sähköjärjestelmiin. Sarjoihin kuuluu yleisesti kaikki asennusosat, tiivisteet, mutterit sekä pultit. Sinun ei tarvitse tilata kuin yksi tuote, josta saat kaikki asennuksessa tarvitsemasi osat. Löydät valikoimastamme asennussarjat lähes kaikkiin autosovelluksiin. Valikoimastamme löytyvät osat sekä autojen valmistajilta kuin myös laadukkaiden tarvikeosien valmistajilta. Edullisten ja korkealaatuisten tarvikeosien avulla pystyt säästämään merkittävästi rahaa auton huolto- ja korjauskustannuksissa.

Edulliset varaosat netistä

Jos haluat korjata autoa kotioloissa, tarvitaan siihen muutamia työkaluja, sekä paljon tee se itse -asennetta. Pienet huoltotyöt onnistuvat helposti näppäräsormisilta kotimekaanikoilta. Auton korjaamiseen ja erilaisten tarvikkeiden asentamiseen löytyy paljon ohjeita esimerkiksi netistä. Toinen hyvä vaihtoehto on erillinen huoltokirja, jossa annetaan tarkat ohjeet eri osien korjaamiseen ja vaihtamiseen. Auton-varaosat24.fi verkkokaupan valikoimasta löydät kaikki huolto- ja korjaustöissä tarvitsemasi osat edullisesti ja nopeasti. Valikoimastamme löydät osat kaikkiin markkinoilta löytyviin automerkkeihin, kuten Opel, Ford sekä Mercedes Benz. Asennussarja ja varaosat saattavat olla yllättävän kalliita kivijalkaliikkeissä ja korjaamoissa. Pystytkin säästämään merkittävästi rahaa, kun tilaat osat nyt edullisesti netistä. Mikäli sinulla on ongelmia oikeiden osien löytämisessä, voit aina ottaa yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme. Heillä on vuosien kokemus eri autonosien parissa toimimisesta, ja heidän avullaan löydät oikeat osat hetkessä. He voivat myös mielellään auttaa sinua, jos et ole varma siitä, sopiiko osa juuri sinun autoosi. Voit käyttää oikeiden osien etsimiseen sivultamme löytyvää helppoa hakutoimintoa. Hakutoimintoon sinun tarvitsee syöttää ainoastaan autosi rekisteritunnus, tai vaihtoehtoisesti autosi valmistaja, malli sekä moottorin tyyppi. Tämän jälkeen hakutoiminto listaa kaikki autoosi sopivat osat helposti ja nopeasti. Kun olet löytänyt oikean osan, voit tilata sen niin toimitamme sen nopean ja edullisen kuljetuksemme avulla perille kotiovellesi.