Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Akselitiiviste

51 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Tilaa akselitiiviste helposti ja edullisesti netistä. Auton-varaosat24.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia osia nopealla toimituksella kaikkiin merkkeihin

Autosi moottorista ja esimerkiksi jäähdytysjärjestelmästä löytyy valtava määrä erilaisia tiivisteitä. Niiden tehtävänä on tietysti tiivistää kahden ei-täydellisen pinnan liitos, jotta liitos ei pääse vuotamaan. Tiivisteiden avulla esimerkiksi moottoriöljy ja muut nestemäiset aineet pysyvät siellä missä niiden pitääkin. Akselit tiivistetään yleensä akselitiivisteillä. Ne tunnetaan myös nimillä stefa tai huulitiiviste. Se on yksi yleisimmistä tiivistemalleista, ja henkilöautoista niitä löytyykin lukuisia erilaisia. Huulitiivisteitä käytetään esimerkiksi vaihteistossa, josta tulee ulos lukuisia akseleita. Yleensä akselitiivisteet valmistetaan joustavasta ja pehmeästä kumista. Joskus niiden sisään asennetaan vielä metallinen jousi, jolla tiivisteen tiivistysominaisuuksia saadaan parannettua.

Tiivisteitä valmistetaan eri tarkoituksiin

Tiivisteitä voidaan valmistaa useista eri materiaaleista sen käyttötarkoituksen mukaan. Se voidaan valmistaa esimerkiksi kumista, metallista tai erilaisista kuituisista materiaaleista. Materiaalin valintaan vaikuttavat useat erilaiset tekijät, kuten liitoksen sijainti ja lämpötila. Esimerkiksi sylinterin kannen tiiviste tulee valmistaa materiaalista, joka kestää todella korkeita lämpötiloja. Sylinterikannen tiiviste estää palamattoman polttoaineen ja ilman seoksen vuotamisen ulos palotilasta. Samalla se estää viereisissä kanavissa virtaavien jäähdytysnesteen ja pakokaasun vuotamista palotilaan. Se valmistetaan usein kerroksittaisista metallilevyistä. Aikaisemmin yksi suosituista tiivistemateriaaleista oli asbesti. Sen käytöstä tiivistemateriaalina jouduttiin kuitenkin luopumaan sen terveydelle haitallisten ominaisuuksien vuoksi.

Auton-varaosat24.fi tarjoaa tiivisteet kaikkialle

Verkkokauppamme kattavasta valikoimasta löydät takuulla tiivisteen tarpeisiisi. Akselitiiviste, sylinterikannen tiiviste ja öljypohjan tiiviste löytyvät takuulla meiltä. Ei ole väliä sillä, oliko autosi Mercedes Benz, Opel vai Peugeot, löydät varaosat ja tiivisteet siihen meiltä. Säästät samalla helposti sekä rahaa että vaivaa, kun tilaat samalla kertaa meiltä kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet. Tarjoamme esimerkiksi moottoriöljyt ja moottorin varaosat kaikilta tunnetuilta valmistajilta. Nopean toimituksemme ansiosta pakettisi lähtee matkaan niin pian kuin suinkin vain mahdollista. Lisäksi pyrimme aina pitämään kaikkia tuotteita suoraan varastossa, jotta sinun ei tarvitse odottaa erikseen osien saapumista maahantuojalta meille. Takaamme aina nopean toimituksen ja markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Voit käyttää helppoa haku-toimintoa etusivullamme oikeiden osien etsimiseen. Sinun tarvitsee syöttää hakuun vain autosi valmistaja, malli sekä moottorin tyyppi.