Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Liity auton-varaosat24.fi Affiliate-ohjelmaan

Ylläpidätkö sivun autoista tai autovaraosista suurella kävijämäärällä? Sitten voit helposti ansaita rahaa auton-varaosat24.fi affiliate kumppanina.

AFFI_FL.png

Tule auton-varaosat24.fi kumppaniksi

Rekisteröinti auton-varaosat24.fi kumppaniksi on täysin ilmainen ja ilman velvoitteita. Voit luoda tilauksia ja saada provisiota seuraavana päivänä.

AffiliateWindow

Auton-varaosat24.fi mainosmateriaali:

auton-varaosat24.fi Affiliate ohjelma tarjoaa useita ammatillisia monia mainosmateriaaleja, joita voit helposti liittää verkkosivuillesi. Mainosvalikoimaamme sisältyy tavanomaisia kohteita, kuten bannereita, tekstilinkkejä ja renkaiden hakubokseja (saatavilla myös ilman tavaramerkkiä). Tarjontaa riittää jokaiselle verkkosivulle! Suosittelemme myös lisäämään mainosmateriaalimme omaan uutiskirjeeseesi, parantaaksesi provisioitasi entisestäään.

Jos sivustollasi vieraileva kävijä klikkaa Rengas-Onlinen mainosta, hänet ohjataan auton-varaosat24.fi verkkokauppaan. Saat houkuttelevan 6%:n provision mistä tahansa ostoksesta, joka on suoritettu sivuiltasi tulevalta asiakkaalta. (Ei sisällä ALV-ta ja toimituskuluja). Lisätiedot auton-varaosat24.fi Affiliate ohjelmasta voit löyttää sieltä.

Osallistumissäännöt