Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Moottorioljy

887 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Edulliset öljyt autoon netistä

Auton-varaosat24.fi tarjoaa laadukkaat öljyt ja voiteluaineet eri valmistajilta kaikkiin markkinoilla oleviin autoihin ja moottoripyöriin. Moottoriöljy varmistaa sen, että moottorisi toimii oikein. Valikoimastamme löydät moottori- ja vaihteistoöljyt niin autoihin, moottoripyöriin, kuorma-autoihin kuin myös linja-autoihinkin. Löydät meidän kattavasta valikoimastamme autovalmistajien alkuperäiset öljyt ja myös laadukkaat öljyt kuuluisilta öljy-yhtiöiltä kuten Shell, Sonax, Repsol ja Fuchs. Olemme tehneet öljyn etsimisen sinulle erittäin helpoksi. Sinun tarvitsee syöttää hakuun ainoastaan autosi valmistaja, merkki sekä malli, niin näet suoraan kaikki autoosi sopivat öljyt ja voit valita juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan öljyn.

Moottoriöljyllä on tärkeitä tehtäviä

Moottoriöljyn tehtävänä on huolehtia siitä, että autosi moottori on hyvin voideltu. Jos moottorissa ei olisi yhtään öljyä, aiheuttaisi metalliosien välinen kitka paljon lämpöä, joka johtaisi lämpölaajenemisen kautta koko moottorin kiinnileikkaamiseen. Öljystä muodostuu metallisten osien pinnalle ohut voiteleva kalvo. Tämä kalvo pienentää osien välistä kitkaa merkittävästi. Voiteleva öljykalvo myös estää hapen haitalliset ominaisuudet. Happi aiheuttaisi osien pinnalle päästessään korroosiota sekä hapettumista. Kun öljykalvo suojaa osia hapelta, ei näitä pääse tapahtumaan. Öljy auttaa moottoria myös puhtaanapidossa. Öljy nimittäin sitoo itseensä moottorin toiminnassa aiheutuvia epäpuhtauksia, kuten karstaa sekä nokea. Nämä epäpuhtaudet kulkeutuvat sitten lopulta öljynsuodattimeen, johon ne jäävät jumiin.

Tilaa öljyt ja voiteluaineet helposti netistä

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia moottoriöljyjä ja vaihteistoöljyjä tunnetuilta valmistajilta kuten Mobil 1, Liqui-Moly sekä Motul. Moottoriöljy on kriittinen osa auton moottorin toimintaa, joten kannattaa aina valita mahdollisimman laadukas öljy. Ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan oikean öljyn löytämisessä. Pystyt säästämään paljon rahaa sekä aikaa, kun tilaat öljyt ja voiteluaineet edullisilla hinnoilla meiltä. Kun tilaat samalla vielä kaikki muut autoilussa tarvittavat nesteet, kuten jarru- ja jäähdytysnesteen, puhdistusaineet ja vahan meiltä säästät rahan lisäksi paljon aikaa. Nopean toimituksemme ansiosta sinun ei koskaan tarvitse odottaa tilaustasi kauaa, vaan saat osat ja öljyt nopeasti toimitettuna perille. Tee siis tilaus jo nyt, niin pääset nauttimaan huolettomista kilometreistä vuosien ajaksi.