Siirry sisältöön Siirry navigointiin
Autoni
Tarkennukset

Osta Moottoripyörätuotteet

79 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Moottoripyörän öljy voitelee ja suojaa

Moottoriöljyllä on monia tärkeitä tehtäviä moottoripyöräsi moottorissa. Moottoripyörätuotteet, kuten moottorin voiteleva öljy pitää huolen siitä, että moottorisi toimii optimaalisesti kaikissa olosuhteissa. Öljy pitää huolen siitä, että moottorin sisällä liikkuvien metalliosien välinen kitka on riittävän pieni. Jos moottorissa ei olisi ollenkaan öljyä, johtaisi osien välisen kitkan aiheuttama lämpö metallisten osien lämpölaajenemiseen. Tämä taas aiheuttaisi moottorin kiinnileikkaamisen. Moottorin kiinnileikkautuminen tarkoittaa käytännössä sitä, että moottori on lähestulkoon täysin käyttökelvoton. Öljy muodostaa osien pinnalle voitelevan kalvon, joka pienentää merkittävästi osien välistä kitkaa, estäen näin tehokkaasti liiallista lämpölaajenemista. Samalla voiteleva öljykerros auttaa myös suojaamaan moottoria hapen haitallisilta vaikutuksilta. Happi aiheuttaisi metalliosien pinnalle päästessään korroosiota ja hapettumista, jotka johtaisivat osien ennenaikaiseen kulumiseen. Öljykerros kuitenkin estää hapen pääsyn metallin pinnalle. Öljy auttaa moottorissa myös puhtaanapidossa sekä jäähdyttämisessä. Kiertäessään moottorin sisällä öljy sitoo itseensä sekä erilaisia epäpuhtauksia, että lämpöä. Epäpuhtaudet kulkeutuvat lopulta öljynsuodattimeen, johon ne jäävät jumiin. Lämpö siirtyy moottorin keskeltä reunoille, josta se pääsee ulkoilmaan.

Valitse moottoripyörääsi laadukas öljy 

Moottoriöljyt ja muut moottoripyörätuotteet löydät edullisesti netistä osoitteesta Auton-varaosat24.fi. Moottoripyörien moottoreissa kierrosluvut nousevat usein paljon korkeammaksi kuin tyypillisissä autojen moottoreissa. Moottoriöljyn tulee tietysti toimia myös korkeilla kierrosnopeuksilla. Siksi moottoripyörien öljyihin pitää lisätä erilaisia lisäaineita kuin autoissa käytettäviin öljyihin. Tämän lisäksi osa moottoripyöristä käyttää märkäkytkintä. Märkäkytkimellä varustettuihin moottoripyöriin tulee usein valita joko mineraalipohjainen tai puolisynteettinen öljy, sillä täyssynteettiset öljyt ovat yleensä liian liukkaita märkäkytkimelle, ja sen kanssa kytkinlevyt pääsisivät luistamaan.

Laatuöljyt edullisesti

Valikoimamme kattaa kaikki moottoripyöräilyssä tarvittavat voiteluaineet ja öljyt. Tarjoamme laadukkaat öljyt kaikilta maailman tunnetuimmilta öljyjen valmistajilta, kuten CASTROL, FUCHS ja MOTUL. Koska öljyllä on merkittäviä tehtäviä moottorin hyvinvoinnin kannalta, kannattaa aina valita tarpeisiisi mahdollisimman laadukas öljy. Sen avulla pystytään varmistumaan moottorin oikeasta toiminnasta ja moottoripyörän jälleenmyyntiarvo saadaan pidettyä hyvänä. Jos tuotteiden sopivuus moottoripyörääsi epäilyttää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka avulla oikea öljy löytyy helposti. Moottoripyörätuotteet ja kaikki tuotteet autoiluun löydät edullisesti meiltä.