Siirry sisältöön Siirry navigointiin

Osta Hoitoaine

303 Tulokset
*OVH: Ohjevähittäismyyntihinta

Pidä autosi maalipinta kunnossa hoitoaineella

Tilaa netistä edullinen hoitoaine, jonka avulla saat pidettyä autosi pinnat täysin uudenveroisena. Autosi jälleenmyyntiarvo riippuu pitkälti sen kunnosta. Kun pidät huolta autosi yleisestä kunnosta kuten maalipinnasta, saat autostasi varmasti hyvän hinnan silloin, kun päivität autoa uudempaan tai päätät luopua autostasi. Auton maalipinta ajan myötä mikäli siitä ei pidä huolta. Vahaus luo suojaavan kalvon auton maalikerroksen päälle, jolloin esimerkiksi talven suolavesi ja sade eivät pääse kuluttamaan herkkää maalipintaa. Samalla vahakerros maalin päällä suojaa maalipintaa auringonvalon haitalliselta UV-säteilyltä. Vahauksen voi suorittaa helposti myös kotioloissa. Silloin auto kannattaa ensin pestä huolellisesti. Sinnikkäät tahrat on helppo poistaa käyttämällä puhdistussavea. Sen avulla esimerkiksi tiukkaan tarttuneet hyönteiset sekä maalisumu lähtevät irti helposti. Käytä auton pesuun aina laadukasta autoshampoota. Ennen vahausta maalipinta tulee kuivata huolellisesti.

Hoitoaineet edullisesti netistä 

Kattavasta valikoimastamme löydät kaikki auton maalipinnan hoitoon tarvittavat aineet. Puhdistusaineet, puhdistussaven, shampoot ja erilaiset vahan löydät kattavasta valikoimastamme aina edullisin hinnoin. Auton maalipinnan vahaamista varten kannattaa valita aina mahdollisimman laadukas vaha. Seuraa huolellisetsi purkin kyljestä löytyviä ohjeita, näin pystyt saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen. Auton maalipinnan tulee olla täysin kuiva, ja vahaus kannattaa suorittaa aina varjossa. Autoa vahatessa riittää yleensä hyvin pieni määrä vahaa. Se levitetään tasaisesti auton pintaan ja annetaan kuivua kauttaaltaan ennen kiillotusta. Kiillottamisen voi suorittaa joko käsin tai kiillotuskonetta hyväksi käyttäen. Käsin kiillottaminen vaatii jonkin verran aikaa ja vaivaa, kun taas koneellinen kiillottaminen on helppo suorittaa esimerkiksi akkuporakoneeseen kiinnitettävällä kiillotuslaikalla. Kiillotus tulee suorittaa varovasti ja siten, että auton maalipinta ei vaurioidu.

Tuotteet kaikille autoille

Hoitoaine auton maalipinnan ja myös muiden pintojen kunnossapitoon löytyy netistä osoitteesta auton-varaosat24.fi. Tarjoamme laadukkaat öljyt, voiteluaineet ja puhdistusaineet maailman parhailta valmistajilta. Voit tilata kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet helposti meidän laajasta valikoimastamme. Tarjoamme aina kaikille ystävällisen palvelun sekä nopean toimituksen. Tilaa siis kaikki autoilussa tarvitsemasi tuotteet jo tänään edullisesta valikoimastamme, niin pystyt säästämään paljon rahaa auton ylläpitokustannuksissa.